בנות שהיו בשמירת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי השאלה מופנית לבנות שהיו בשמירת הריון כשעוד לא היה להם ילדים וכל מי שמבינה בדבר..
    איך שומרים על שפיות ו\או על המשקל, בזמן שמירת הריון?
    הביאו לי חופשת מחלה שנראה לי שתתפתח לשמירה ואני פוחדת להשתגע.. והמשקל גם ככה עולה ועולה מה עושים?!איך מעבירים את הזמן?
9 תגובות
עמוד 1
  • הייתי באותו מצב
  • אמא שלך גרה קרוב אלייך?
    וכמה העלית עד שבוע 30?כי אני עד עכשיו עליתי 10 קילו ישמצב שאני אעלה עוד כ"כ הרבה?
    והצלחת להוריד הכל אחרי זה?תוך כמה זמן?
    תודה על התשובות:)
  • כן גרה לידי
    לא זוכרת בדיוק אבל עד סוף שבוע 40
    עליתי 25 קילו
  • אני כרגע בשמירה. ב"ה עוד רגע מגיע הסוף.
    היה סיוט האמת. סורי...
    אני אמנם עם ילד, אבל הוא במעון מהבוקר המוקדם עד 16:00, כי אני גם ככה לא הייתי מסוגלת לטפל בו כמו שצריך מהפחד שאלד פתאום. עכשיו אני יותר מרשה לעצמי.

קראתי ספרים, אכלתי מסודר בלבד, ואכן העליתי במשקל יותר מבהריון הראשון.. אבל לא נורא עד בסדר גמור: אני מתחילה תשיעי עם 10 קילו עודפים מתחילת ההיריון. אבל אני קטנטנה (47 קילו בד"כ)
    באופן כללי אני מרגישה די בטטה. אני מרגישה שהעליתי את המשקל במקומות הלא נכונים

תלוי ברמת השמירה שתהיה לך- תוכלי להסתובב? לצאת? אם כן מומלץ בחום. הלוואי ויכולתי..

בהצלחה בכל אופן!! ותתחילי למלא טפסים של שמירה כי הם איטיייייייייים חבל"ז.
  • משתגעים בביתתתתתתתתתתתתתתתתת

אני הייתי בשמירה במשך 4 חודשים!!!
    בהתחלה זה נחמד וכיף אח"כ כבר התחלתי לקלף את הקירות!!!!

מה יש לעשות?
    מחשב , מחשב, ועוד קצת מחשב,
    טלויזיה, תשבצים וסודקו,
    טלפונים,
    להיפגש עם חברות ,
    לטיייל בין חנויות בקניון.

האמת שלא כלכך עליתי במשקל בשמירה

אני עכשיו עולה יותר... בחופשת לידה...

• גמני הייתי בשמירה...
    ישנתי המון,ובעיקר חיפשתי דברים שמעניינים אותי..
    השלמתי סדרות בVod ,יצאתי לטייל,קראתי ספרים,ולקראת סוף ההריון הייתי עסוקה בלארגן דברים,לקנות וכו....
    בהצלחה...ורק אל תשכחי שעוד תתגעגעי מאוד לשיעמום הזה...
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • גם אני בשמירת הריון החל משבוע 33 וכבר משתגעת..
    אני לא ממש ישנה בלילות אז רוב הזמן אני מותשת...יש לי צירים.
    רוב הזמן אני אני מנסה פשוט לעבור את הכאבים...טלויזיה, חברות, מחשב, ספרים.
    לצאת אני ממש לא יכולה בגלל הצירים.
    מישהי כתבה פה שצריך להריץ את עניין הביטוח לאומי. אני הבנתי שניתן להגיש את הטפסים רק אחרי שחלפו 30 ימים.
    מישהי עשתה זאת קודם?
  • גם אני לא יכולתי לצאת. ואפילו כמעט לא לקום ולהסתובב.

נראה לי שאם הייתי יכולה לצאת היה לי אפילו נחמד

ולגבי הטפסים של הביט"ל, אכן ניתן להגיש אותם רק בתום 30 יום, אבל למלא אותם ולהכין, כדאי כבר עכשיו. למעסיקים שלי למשל לקח חודש עד שמילאו לי נתוני שכר
    ועכשיו הכל מתעכב בגלל זה.
  • טלי, אם אני זוכרת נכון את מאיזור מודיעין, לא?

אם כן, אני בחופשת לידה ואשמח מאוד לחברה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה