היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
3 חודשים..לא מומלץ לפני כי הם לא מחזיקים את הראש עדיין..
חודשיים בערך.
היא פשוט נורא סקרנית תמיד העיניים שלה מחפשת אטרקציות אז חשבתי לשים אותה בטרמפולינה כי בעגלה/ עריסה אין כ"כ אטרקציות למרות שאני שמה לה מגן ראש שחור לבן זה כנראה כבר משעמם אותה
יש קשת לעגלה- עריסה, יש מוביילים... מה לגבי אוניברסיטה?
אני שמתי מגיל חודש בערך.
מגיל חודש או קצת לפני... יש אצלי בטרמפולינה מחזיק ראש כמו שיש בסלקל אז אני לא דואגת. אין כמו טרמפולינה...
אף פעם
חודש וחצי חודשיים עם מחזיק לראש
את זהר מגיל שבועים , היתי מסדרת לו חיטול כמו מחזיק ראש ואת לינוי רציתי לשים יותר מאוחר , החזקנו עד גיל חודש וחצי בערך , אין על טרמפולינה ! ד״א יש לי את ההכי פשוטה , קיבלתי אותה מתנה והתבאסתי כי רציתי לקנות משהו יותר ״משוכלל״ אבל היום אני שמחה שזה קטן , לא תופס הרבה מקום ועושה את העבודה