בנות אולי מישהי יודעת... :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה הם הסימנים הראשונים להריון שאני יכולה לראות ביום יומיים הראשונים במידה ונקלטתי להריון? אם יש סימנים בכלל מוקדם כל כך..
8 תגובות
עמוד 1
  • בד"כ סימנים אמורים להתחיל (אם בכלל) בשבוע 7 בערך. זה משתנה בין אדם לאדם ואפילו בין הריון להריון.
    תמתיני לאיחור ותעשי בדיקה
    [

• אין כאלו..
    כל אחת מעידה על עצמה שהרגישה דברים אחרים.
    ולפעמים ההרגשות באות מאוחר יותר, או שאין הרגשות בכלל!!

אני מרגישה עייפות, מישהי אחרת מרגישה בחילות והקאות,
    ומישהי אחרת תרגיש כאבי בטן..

שכל אחד מהסימנים יכול להיות גם סימן למשהו אחר בכלל!!
  • אוקי תודה
  • האמת שאני עליתי על זה 3 ימים לפני האיחור במחזור
    היו לי כאבים בחזה ופתאום הרגשתי ממש ממש עייפה... שכל זה רק התגבר מיום ליום- הבנתי שזה זה ...

• הסקרנות הורגת אותי אין לי סבלנות לחכות למחזור כמה זמן אחרי קליטה, בדיקת הריון יכולה לראות הריון?
  • תחכי לפחות 4-5 ימים לפני מועד קבלת המחזור..יש בדיקות אמינות כמו יס אור נוו פרופשיונל שמראות לפני המחזור..בהצלחה
  • אני מכירה ערכה שגם יכולה לזהות 6 ימים לפני המחזור ( זה נראה לי הכי אחורה שאפשר)
    אבל אני לא יודעת עד כמה זה אמין
    אם היה ביוץ מאחור לדוגמא?
    עדיך באמת לחכות ל "לא לקבל מחזור" או ליומיים שלושה לפני האי קבלה....

• חחחח תודה מיכל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה