רע רע רע! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הייתי בחתונה של חבר טוב שלי מהתיכון, כזה חמוד, הוא חבר ממש ממש טוב שלי וכשעליתי לחופה להגיד מזל טוב הוא בירך אותי בילד/ה בריא בקרוב וכך גם הכלה והכריחו אותי לשתות מהיין ולבקש הריון בריא בקרוב. ממש ריגשו אותי.

הוא בקשר מאד טוב עם אנשים אחרים בשכבה, אנשים שאני לא בקשר איתם. הם חבורה של 6 בנים שהולכים יחד מהתיכון ולא נפרדו עד היום וכמובן שכל אחד הכיר בת זוג והם נהיו חבורה כזאת של 6 זוגות.
    כשהגעתי לחתונה מיד קפצנו אחד על השני וחיבוקים ונשיקות כי לא התראינו מהתיכון. כמעט כולם, שאלו אותי אם אני בהריון (בחירת השמלה התבררה כלא מוצלחת )... עם זה עוד התמודדתי יפה כי לאחד מהם כן סיפרתי את הסיפור כבר מזמן בפייסבוק (היה לו את אותו הסיפור בדיוק לפני שנה). אמרתי שאני לא בהריון, עם חיוך ובאמת לא נתתי לזה להשפיע עליי.
    השיא היה כשישבנו בשולחן ואחד הבחורים שיש לו ילדה קטנה כל הזמן דיבר על הילדה וכמה החיים משתנים ומתמלאים אחרי שנולדים ילדים.
    הוא אמר לי (וזה מה ששבר אותי) שאין דבר יותר טוב מאהבה של ילד ואהבה לילד כמה דאגה ואהבה ואור מביא איתו ילד וכשיהיו לי ילדים אני אבין. ובלה...בלה...בלהה.... הוא המשיך. בשלב הזה כבר לא הקשבתי כי הייתי עסוקה בלהחזיק את הדמעות. רציתי לצרוח עליו אני יודעת מה זה אהבה לילד!!!! אני יודעת!!!!! אני יודעת מה זה לדאוג לילד!!!!
    אני יודעת מה זה לשבת שעות ליד הבת שלי ולהתפלל לאלוהים שיעזור לה ויציל לי אותה וישמור עליה!!!! אני יודעת יותר מדי טוב!!!!!!!!!!!
    יצאתי החוצה ופרצתי בבכי. רציתי למות!!!!!

אווווף.... הרגשתי כל כך רע, ניסיתי לחזור לעצמי ולהיכנס חזרה ולרקוד אבל היתה לי כזאת מועקה בלב....
    רע לי. פשוט רע. שוב.
41 תגובות
עמוד 1

• מקסימה, בתקופה מאוד לא קלה בחיים שלי המליצו לי לראות את הסרט "הסוד", מאוד עזר לי ולאחרים שהמלצתי. ממליצה ומקווה שיעזור.

שולחת הרבה בריאות, כוחות , אנרגיות ואהבה.

טל ישראל

• בובה שלי...
    אני כלכך מצטערת לקרוא את זה.. אבל מאמי יהיו רגעי משבל וכמו שכבר אמרתי לך זה חלק מההתמודדות עם האבל.. יש ימים אסל יש ימים בסל ובשביל כל יום אם טוב או רע אנחנו פה...
    מאמי בקרוב ממש בקרוב את תרגישי שוב את החום הזה את האהבה הזאת וארבל שומרת על אחיה/אחותה מלמעלה....
    תהי חזקה מאמי וזה טוב ובסדר גמור לבכות!!!!
    אוהבת אותך ואם את צריכה אני כאן תמיד... אני אשלח לך את הנייד שלי בפייסבוק...
    שולחת לך מיליון חיבוקים ונשיקות

• אוף........כואב לשמוע
  • אני לא חושבת שאם היית אומרת לו (וסותמת לו את הפה)
    היית מרגישה יותר טוב, להיפך - ואז גם הוא היה מרגיש רע...ואז נראה לי שהיית מרגישה עוד יותר רע . הוא הרי לא ידע שזה מה שקרה לך... והוא דיבר יותר מידי ...ובחוסר טקט....

מצטערת לשמוע שזה מה שקרה....

• ואי מאמי הרגת אותי אני פה עם דמעות בעיניים.. אני בטוחה שהוא לא התכוון לפגוע בך כי הוא לא מכיר את הסיפור שלך..מאמי קבלי מיליוני

• מאמי

• ברור לי שהוא לא התכוון... הוא לא יודע מה עברנו.

ויש סיכוי טוב מאד שאם אני הייתי במקומו גם אני הייתי מדברת ומתגאה בבת שלו כמוהו. עכשיו אני מבינה שלפעמים אומרים דברים בלי לחשוב אפילו מה הצד השני חושב ומרגיש.
  • יווווווווווווווווווווווווווו מאמי אני כולי דמעות
    ברור שאת יודעת מזה אהבה לילד אפילו יותר מכל אחד!
  • אוי מקסימה... כל כך הייתי רוצה לחבק אותך עכשיו..
  • בובה יפה....
    כל כך קשה וכואב לקרוא את זה אין ספק שמה שעברת (ועוברת...)
    מאוד קשה....
    ואם הוא יודע את הסיפור ועדיין העז לדבר ככה הוא חצוף ובהמה...
  • אהובה

• אוף.....
    [

• זה כל כך מתסכל... אני באמת מרגישה שאני משתפרת ומתרוממת ואז קורה כזה דבר ומרסק אותי חזרה...

תודה רבה בנות, אוהבת אתכן....

אאאאעעעהההההה... אני בעצבים!!!!!!!!!!!!

אני הולכת לבשל משהו.

• אוףף.... רק לחבק חזק חזק ולחזק .
    .
  • מאמוש יפה

• שמריתוש, כ"כ כואב לי בשבילך מתוקה...
    קשה לא לקחת דברים כאלה ללב, במיוחד אחרי שחווית אובדן...
    אני שולחת לך טונות של חיבוקים ומאמינה שבקרוב מאוד
    תזכי לחבק תינוקי בריא ושלם, שלך ורק שלך!!!

• מאמי שלי
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • נשמתי היפה, ליבי אתך

• תודה מתוקות שלי.... אתן מקסימות!!!!

ובאמת ניצלתי את האנרגיות העצבניות שלי ושחררתי אותן במטבח: Shepherd's pie בתנור והלחמניות המתוקות מחכות לתורן להיכנס לתנור :)

• מתוקה

• איזה חוסק טקט

• אהובה שלי, כל מה שאגיד לא יעזור, אני יודעת
    אבל אני בטוחה שבקרוב תרגישי שוב את האושר העילאי הזה
    אף פעם לא תשכחי... אבל הנסיכים שיהיו לך ימלאו לך את הלב בלי סוף
    אוהבת אותך ושולחת מלאאאאאאאא חיבוקים

• תודה, בובות... באמת תודה

אוהבת אתכן המון!!!!!!!!!!!

• זה לא נעים...אבל אני בטוחה שבקרוב תוכלי להלל את הבייבי שלך ולספר על התפתחות מדהימה ועל מילה חדשה ועל עוד דברים לכל מי שיהיה מוכן לשמוע..וגם מי שלא.
    לעולם את תזכרי את ארבל, אבל את עוד תזכי לאהבה של ילד
    למילה "אאאאאאמאאאאא"
    בטוח..אני יודעת.

דברו איתי בפייסבוק

• מתוקה לא מכירה את הסיפור שלך וכבר עצוב וקשה לי
    מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ותאמיני שב"ה בקרוב יהיה בסדר ותקלטי להריון קל ותקין
    קבלי מיליוןןןןןןןןןןןן
  • מתוקה שכמוך, מצטערת לקרוא את זה. אני מאמינה שזה לא נאמר מרוע אבל אין ספק שהוא היה זוכה בפרס הדביל חסר הטאקט של העשור... אין לי הרבה מה להגיד, רק לחבק אותך חזק ולומר לך שאת אחד האנשים היותר קורנים אור ואהבה שראיתי, ואין לי ספק שבקרוב נשמע חדשות טובות.

חיבוק גדול וחזק חזק
  • אהובתי !!!!!

• אוווף... אני קוראת את המילים שלכן ועולות לי דמעות...

אתן מדהימות, אחת אחת!!!

• ב"ה

אויש נשמה שלי!!! הרבה

• לפעמים אנשים פשוט לא מבינים כמה כאב הם גורמים לאנשים אחרים כשהם לא חושבים על מה שהם אומרים
  • שולחת לך הרבה הרבה
    נסיך קטן שבבטן, מחכים לך באהבה גדולה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה