הגיוני? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאני שבוע אחרי לידה ואין לי דימום בכלל כבר יומיים? (אני אחרי קיסרי..)
    בכלל, הדימום שלי היה נוראאאאאא חלש, כבר יומיים אחרי הלידה היו לי רק כתמים כאלה, ועכשיו אין כלום, אולי פעם ב...יש הפרשה קטנה אבל לא דם

7 תגובות
עמוד 1
  • הגיוני כי בקיסרי מנקים את הרחם באופן ידני
    יחסי מין בכל מקרה אותו הנוהל כמו אחרי לידה רגילה - תור לרופא ובדיקה שהכל בסדר. הבדיקה היא לא רק לגבי התעלת לידה גם לגבי מצב הרחם.
    למה יש לך סימן כחול סביב הטבור? קיבלת שם מכה? זה משהו שמצריך בדיקה לפי דעתי. לא אמורים להיות סימנים כחולים אחרי קיסרי (במיוחד לא באיזור כל כך מרוחק מהצלקת).
    [

• מאמוש בקשר לדימום זה בסדר גם לי זה היה המצב אחרי הניתוח...

בעניין יחסי המין זה קשור ממש להרגשה שלך כי זה לא לידה רגילה
  • ליבי תודה על התגובה

• הכי חשוב שתרגישי טוב.

איך את מסתדרת עם הפיצוקלינה?
    [

• מאמי גם אני אחרי קיסרי ורוב הדימום היה אחרי שאיבות חלב שמכווצות את הרחם, מעבר לכך היה לי דימום אבל לא משהו רציני.
    ולגבי יחסי מין זה קשור למצב הרחם ולאוו דווקא לנרתיק , בכל זאת, הוא נתפר...

• לגבי הדימום זה מצויין בעצם הרחם שלך התרפא סופית לי היה חודשיים דימום ובהתחלה פחדו שיש לי שלייה ברחם ברוך השם זה לא היה והדימום עבר
    לגבי יחסי מין את צריכה קודם לראות את הרופא נשים שלך שיבדוק אותך ויוודא שהרחם אכן התרפא לחלוטין ושהוא התכווץ בחזרה לגודלו המקורי
    מאוד חשוב לעשות בדיקה לפני בהצלחה

• בנות אין לי הפרשה צהובה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה