מחר שקיפות עורפית- חששות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, מה שלומכן?

מחר שקיפות עורפית פעם ראשונה..

כמו שסיפרתי לכן כשהצטרפתי- זה ההריון השני שלי, כשבהריון הראשון יומיים לפני שהיתה אמורה להיות לי שקיפות- היתה לי הפלה (עם כדורים)..

בהריון הקודם היו לי דימומים ממש מהשבוע השישי.. והפעם טפו טפו טפו חוץ מיומיים של הכתמות, הכל היה תקין..

אבל עדיין- אני ממש מפחדת ממחר- זה ממש קשה כשלא מרגישים עדיין תנועות ולא יודעים מה קורה שם בפנים.. אני יודעת שאומרים שעדיף להקשר לקטנצ'יק (או הקטנצ'יקית ) כבר מההתחלה, אבל אני ממש חוששת..
    רגועה- אבל חוששת..

מישהי עברה משהו דומה? אני יודעת שהרבה בנות עוברות תקופה קשה עד השקיפות כי חוסר הוודאות לא פשוטה.. יש הצעות להתמודדות?
7 תגובות
עמוד 1
  • האמת? אין שום הצעות להתמודדות...
    בדיוק במצבך, לחוצהההההההההההההה ומחכה לשקיפות (ביום חמישי בעזרת השם).
    חשיבה חיובית, תגידי לעצמך שהכל תקין הכל יהיה בסדר גמור... ובאמת מאחלת לך שהכל יהיה תקין ויילד כשורה!

בהצלחההההה

• כל הזמן מנסה להגיד שהכל בסדר

אבל ממש ממש רוצה כבר לראות מה קורה שם בפנים

מחזיקה לשתינו אצבעות!

תעדכני ביום חמישי גם!

• אני יכולה להבין אותך מאודדדדדדד אתמול הייתי בשקיפות, האמת היה ממש מרגש!!
    אם הגעת לשבוע הזה ולא קרה משהו יוצא דופן רב הסיכויים שהכל בסדר (מבחינת דופק)
    את צריכה להיות רגועה , לקחת את זה בקלות...
    מה שכתוב מלמעלה יקרה
  • אמלי כל ההריון עבר בחששות גם כשהרגשתי תנועות

• תודה רבה רבה!

זה מרגיע לשמוע מאחרות שעוברות דברים דומים :)
  • שוב בהצלחה וממש מחכה לעידכונים!
    כמובן שאני אעדכן גם ביום חמישי!

• טבעי מאד כל הלחץ הזה... במיוחד שלא מרגישים תנועות- לא יודעת מה הולך שם בפנים
    מחר ב"ה את תראי שהכל בסדר!

והטיפ שלי- תקבעי בין הבדיקות החשובות בדיקת רופא רגילה ככה בשביל להוריד את הלחץ...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה