היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מכל מה שכתבת מעניין אותי איך מרגישה עוגת הביסקוויטים? עצוב לה שאני לא יכולה לנשנש ממנה וליישר וליישר וליישר עד שהיא תעלם?
מיטל הגעתי למסקנה שאם אני לא קמה בבוקר בכח לעשיה אז היום שלי לא טוב - אז כן ממי היום היה יום טוב
ובנות לא באמת 18 פעם - אבל אני לא נותנת לכיור להערם בכלים - כף שוטפת ישר כוס ישר וכו...
חחחחחח ומה הקשר לצבא אני חולה על פתיתים
סיון כל הכבוד
כל כך מוכר לי ה-18 מיליון שטיפות כליפ וחוסר זמן...
לכלים אין סוף ובמיוחד לבקבוקים!!!!
אגב, אני הכנתי היום עוגת לימון שאין דברים כאלה!!!!!!
מתכון פשוט אליפות כבר סיימתי חצי ממנה!!!!
בקיצור ממש לא קל להיות בבית כמו שהגברים חושבים,
כל היום עובדים ללא סוף
וואאאי איזה כיף!!!
שאפו שאפו ! אצלי כל אחד מהדברים שאמרת זה פרוייקט לכל היום , 3 מנות , 4 מכונות , קניות , יווו הלואי והיתי זריזה כמוך :)
כן גם אני רוצה להיות יותר זריזה....
ואני השלמתי שעות שינה של הלילה
חחחחחחחחחחחח קוקי ההורסת בריאות בנוסף בין לבין שהלחם תופח והעיסה של הקציצות במישרה מאחדת טעמים ניקיתי את כלללל החצר בחוץ מכל הגשם והבוץ שהיה כל השבוע וכל הצעצועים בחוץ והשולחן והכסאות
+
כביסות וקיפולים
+ פקל שטיפת הבית והשירותים
+ הוצאת המפלצתונים מהגנים ומשמרת שנייה אחרי הצהריים ארוחות ערב מקלחות ושעת משחקים הרכבות וסיפורים וכאבי ראש וחמי וחמתי היו אצלנו
והעוגהההההההההההההההההההההההה לפרצוווווווווווףףףףףףףףףף לי נשאר עוד 3 חתיכות שלא יגמר לעולםםםםםםםםםםםםםםם
לדעתי זה העוגה הכי טעימה מכל העוגות שהכנתי!!!!!!!!