החזרת עוברים בפעם השלישית... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות... עד היום הייתי צופה בכן כל יום מהצד ומשתתפת בתחושותיכן של כל אחת ואחת מכן ויותר מזה אני יודעת מה זה לשמוע את השלילי שאף אחת מאיתנו לא רוצה לשמוע .
    אני חדשה בפורום אך לא בכל משא הטיפולים... חשבתי שאם הבעיה אצל בעלי זה ילך בכזאת קלות...אך מהר מאוד טעיתי! קצת על עצמי:
    נשואה עוד מעט שנתיים. שנה אנחנו מנסים על בסיס טבעי שסביבנו כל העולם נכנס להריון ורק אנחנו לא. וכמה שזה קשה שנולדים אחיינים (שיהיו רק בריאים) בזמן שאנחנו מנסים ולא מצליחים- שמח ועצוב במקביל. בשנה השנייה החלטנו לבדוק כי הבנו שישנה בעיה.לאחר בדיקות ופניה למרפאת פוריות גילינו שהבעיה בזרע של בעלי וישר שלחו אותנו ל IVF .עברתי בחודשים האחרונים 3 שאיבות ו 4 החזרות שמתוכן הייתה החזרה אחת של מוקפאים. ביום ראשון ביצעתי את ההחזרה שמספרה 3.החזרה של מוקפאים לא מחשבים. אני כ"כ עצבנית,אין לי מושג כיצה אני מעבירה שבועיים??? מקווה שבע"ה זאת תהייה הפעם השלישית והאחרונה כי איני מסוגלת להתמודד עם זה פעם נוספת לא נפשית ולא פיזית זה כ"כ קשה... רק ש תגיע לכולנו במהרה - אמן !!!! מתפללת שזאת תהיה הפעם השלישית והמנצחת
10 תגובות
עמוד 1
  • הייי שגית, ברוכה הבאה לפורום המדהים שלנו, בתקווה שתעזבי תוך שבועיים...
    אני מאוד מבינה את התסכול, גם אנחנו ניסינו טבעי וגילוני שלשנינו יש בעיה... אני פוליציסטית ולבעלי יש זרע מעט איטי...
    אם את צופה מהצד, את בטח רואה שלא משנה מה הבעיה, החסידה באה לבקר את כולן. לחלק זה קורה יותר מהר ולחלק פחות, אבל זה קורה...
    אני עברתי הזרעה שלישית בתקווה שתצליח ואם לא אני אעשה אחת אחרונה נוספת במקביל אתחיל את הפרוצידורה להפריה...

מאחלת לל בהצלחה!
    השבועיים של ההמתנה לא קלים, אבל תראי שיעבור במהרה.

• מתפללת בשבילכן כל הזמן... כמו שאני מתפללת לעצמי....

אמן וזו תהיה הפעם המנצחת - מחזיקה לך אצבעות
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • בהצלחה.
    בסוף זה נתפס
  • בהצלחה חמודה!!!
    מחזיקה לך אצבעות שתתעגלי בקרוב
  • אני רק רוצה לומר לך ששמעתי על המון מקרים מוצלחים של מוקפאים
    כמה הוחזרו?
  • תודה רבה בנות יקרות... אתן כ"כ מקסימות. כל הכבוד לכן על העידוד והתמיכה שאתן מעניקות לכל אחת ואחת. כל אחת מכן עושה עבודה של

בהצלחה לכולנו

קרן, הצטערתי שהפעם זה לא הלך...אך אל יאוש, כמו שעודדת אותי בסוף ה עוברת דרך כולנו.

פשוש"ה בהמשך לתגובתך ההחזרה שהתבצעה ביום ראשון הייתה של 2 עוברים אך לא של מוקפאים.
    החזרת המוקפאים הייתה במחזור טיפול הראשון שלצערי גם לא הצליח.

מתפללת בשביל כולכן שזה יגיע במהרה---אמן

בטא חיובית ומהממת לכל מי שממתינה ... ובהצלחה לכל הבנות שנמצאות או מתחילות טיפול חדש ...וכמובן לאלה שכבר קיבלו תשובות חיוביות המשך היריון קל ומעוגל

• רשמתי לך שיש הרבה מקרים של מוקפאים מוצלחים,
    עכשיו אני מבינה שמדובר בטריים- אז על אחת כמה וכמה- לטריים זה ידוע שיש יותר סיכוי!! החזירו לך שניים וזה מצוין, עכשיו אין הרבה מה לעשות מלבד לחכות, לא להתאמץ מדי, ולשתות כמויות רבות של מים- זה מאד מאד חשוב לקליטה שלהם, ככה אמרה לי פעם האחות באחת ההחזרות, אם הגוף יבש קשה לעובר להיקלט.
    המון בהצלחה, מקווה שנשמע ממך בשורות מעולות עוד שבועיים!!!!!!!!
  • מאחלת לך (ולכולנו) שהפעם זו הפעם!!!

• המון המון בהצלחה!! אמן בקרוב נשמע ממך בשורות טובות
  • אפרת ודנוש... זה מאוחר מידי... פתחתי שירשור שבו כתבתי שקיבלתי וסת 4 ימים לפני שהייתי צריכת לבצע בטא...

אבל תודה על התמיכה בכל מקרה.

יש מוקפאים אבל החלטתי החודש לבצע הפסקה כי בשאיבה האחרונה היה דימום שדרש תפר והחלטתי קצת להחלים ולנקות את הגוף מכל ההורמונים...ל

שיהיה בהצלחה לכולנו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה