היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חדשה בפורום הזה... כבר יותר מ-8 חודשים אנחנו מנסים להביא לעולם אח/ות לנסיך שלנו ומשום מה זה לא הולך.... החודש התחלנו מעקב זקיקים ונראה שאני מבייצת מאוד מוקדם(אגב ההיריון הקודם היה טבעי ומהיר לחלוטין...) במועד הביוץ עשינו מה שצריך לעשות ועכשיו כולי ציפיה.... הבוקר עשיתי בדיקה ביתית (שלושה ימים לפני המחזור שצריך לבוא- הלוואי שלא) והיא הייתה שלילית לחלוטין!! יש לי תחושה טובה ומרגיש לי ששיש לי סימנים מזהים שאני כן בהיריון אבל מאוד התאכזבתי שהבדיקה הביתית יצאה שלילית..... אולי בדקתי מוקדם מדי??? אוף לא יודעת ?! צריכה עידוד בבקשה!!!!!!!!!!!!!
20 תגובות
עמוד 1
שלושה ימים לפני??? בטח שזה מוקדם מדי!! תהיי רגועה, אל תלחצי.. אני מאחלת לך המון בהצלחה ומחזיקה לך מליון אצבעות... אז תחכי עוד שבוע.. (למרות שזה קשה.. אני יודעת...)
הודיה את מתוקה!
תודה על העידוד והלוואי שאת צודקת.... וזה רק היה מוקדם מדי מבטיחה לעדכן בכל מצב... מקווה לבשורות טובות! אבל לא נראה לי שאצליח להחזיק מעמד שבוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש מצבים שסבלנות היא גורם חשוב ביותר... תנסי להתאזר בסבלנות ואני מקווה שיהיו בשורות טובות!!! בהצלחה!!
ברוכה הבאה לשהות קצרצרה
כמו שהבנות אמרו מוקדם מידי עדיף לחכות כמה ימים אחרי הלוואי ותקלטי
חני
בנות,
אתן ממש מקיסמות! איזה כיף שיש מקום לקבל בו תמיכה. אתן בטח יכולות להבין שכל יום בהמתנה הזאת הוא כמו נצח ואת רק רוצה לדעת שיש היריון והכל בסדר.......... מקווה שבכל זאת יהיו לי בשורות טובות בקרוב בע"ה!!
אגב למישהי קרה משהו דומה? האם קרה לכן שעשיתן בדיקה ויצא שלילית ואח"כ חיובית? אני ממש מבולבלת?! אוף!
גלית, אני יכולה לספר לך מקרה על מישהי שאני מכירה, שקיבלה מחזור אחד אחרי השני בהפרש של שבועיים, ועשתה שלוש (!!!) בדיקות בייתיות, ויצא לה שלילי בכל פעם, ורק כאשר הלכה לרופא הוא אמר לה שהיא בהיריון... הכל יכול להיות!!!!! וברור שאת סקרנית וקשה לך לחכות, אבל אין ברירה!!! כולנו סקרניות וכל חודש מתות שכל יום יעבור בטיל כדי שיגיע הרגע לראות אם הצלחנו או לא... מה לעשות שאפשר להיכנס להיריון רק ביום אחד בחודש??? אבל לפעמים הסבלנות משתלמת... בהצלחה!!!!
אוף בנות!!!!!!! פתאום התחילו לי כאבי מחזור..... וגם הייתה לי הפרשה ממש ממש קטנה ואני ממש מאוכזבת הייתי בטוחה שהחודש הצלחנו!! אמנם לא היה דימום ואי אפשר לדעת אבל זה לא מרגיש לי טוב
ממש מייאש.................................!
בס"ד
נשמה הפרשה יכולה להיות גם השתרשות העובר ברחם אני כולי תפילה שזה המצב שיהיה לך בשורות טובות אמן
יצאו לי מלא חצ'קונים והתחילו לי היום קצת בחילות וכבר חשבתי שזהו זה אני כנראה בהיריון ....
מתה כבר לדעת... אולי יקרה נס בע"ה!!
תחזיקו לי אצבעות!!!!!!!!!!!!!!!
החודש נקלטתי ברוך השם... היו לי 4 ימים הפרשות חומות וחשבתי שזהו אין סיכוי הכל עוד פתוח הלוואי וזה הריון
חני
אוף בנות
אני כ"כ מתוחה ועצבנית! לא יודעת איך להתמודד עם המצ"ב ביום שבת צריכהלהופיע הוסת
הכאבים הולכים ובאים... ההפרשה הקטנה נעלמה לא יודעת מה לחשוב?? למישהי היו כאבי מחזור לפני שהיא נקלטה??
עכשיו הייתי בשירותים... יש הפרשה קטנה... כמה נקודות אדומות
אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!
עצוב לי.......
גלית, כל התופעות שיש לפני מחזור מופיעות גם כשניקלטים להריון בגלל זה אנחנו חושבות שזה זה .... ומפתחות ציפיות ... אבל אי אפשר לדעת עד שמגיע האיחור
גם אני כרגע מחכה ל"איחור"
לא להספיד!!!!
מחזיקה לך אצבעות, שלא תקבלי 9 חודשים..
מאמוש אל תתעסקי עם זה יותר מידי... (קשה אני יודעת...
גלית גם אני צריכה לא לקבל בשבת... המתח גובר... מה איתך?
לצערי הוסת הופיעה אתמול בערב.... וממש נשברתי ובכיתי בלי סוף!! התחלתי טיפול לדחיית הביוץ נ(בהמלצת הרופא כמובן..) קווה שבחודש הבא נתבשר בשורות טובות!!!
שולחת חיבוק... תזכרי שהיום הראשון של המחזור זה גם היום הראשון של ההריון... היום בכי והספד וממחר אופטימיות טהורה! שיהיה המון בהצלחה...
גם אני מחבקת אותך.... אני מקווה שרק תתחזקי מזה, ושתדעי שהכל יהיה בסדר ואת תהיי אימא!!!!!!
הניי בנות, אני רואה שאני לא היחידה שנטרפת ומטריפה את כל העולם אומנם אני מנסה להביא עוד ילד רק החודש ויש לי איחור של שלושה ימים וכל 5 הבדיקות הביתיות שלך הריוןם שעשיתי יצאו שליליות אז מה הסיכוי שבדיקת דם תצא חיובית? גם קורה לי דבר מ וזר שאני רוצה שתגיבו, בעלי רצה עוד ילחד כבר לפני שנה ולא ניכולתי אפילו לחשוב על זה בכלל וכעתצ אני מחכה להריון הזה כמו משוגכעתת אבל ממש איך זה יכול להיות מה קרה פתארום לא יודעת???????
שלום בנות
קודם כל תודה על העידוד ועל התמיכה שאני מקבלת מכן!! אתן מקסימות!! יש לי ילד מקסים בן שנתיים ואני משתוקקת להביא לו אח/ות אני מודה לאלוהים על שבירך אותי בילד המדהים הזה ומקווה שיברך אותי בעוד ובקרוב בע"ה!
שיהיה שבוע טוב לכולנו ובעיקר שיהיו בשורות טובות!!!