איזו תקופה גועלית. - עדכון כתגובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רע לי כל כך, אין לי כוחות נפשיים אפילו לדבר על זה. מותר לי להתפרק כאן קצת ולבקש חיבוק?
36 תגובות
עמוד 1
  • כפרה עליך תמיד פה תמצאי חום וחיבוקים
    כמה שתרצי

• ועוד קצת....

• מאמוש

• כמה שבא לך!!!!!!!
    דברו איתי בפייסבוק

• הכי בעולם אהובה...

האמת יש פה אחלה-צוות,שהזדרז לחבקך...
    נטלי,סמיילי,ויקי שבוודאות,אני יודעת,שכייף לקבל ולתת להן אנרגיות, בייחוד אחרי-המיפגש האחרון, כמה שהתחבקתי איתן
    וכל-שאר הבנות: אנסטסיוס,איריתה ואלה המקסימות...

אני ב ובבית בשבילך,עם כוס תה+נענע / מרק-ביתי..
    טוב,אצלך זה יהיה נס-משובח+עוגה-ביתית/שוקולד-איכותי..שווה להגיע
  • גם אני רוצה להגיע!!!

• ואי,אלינורי..אני מחכה כבר בע"ה לחגיגת-יומהולדת של עומר/דורצ'וק

• מאמי אני כותבת מהפלאפון אז אין לי סמיילים אבל שולחת לך מיליון חיבוקים בובה ואני פה אם את רוצה לפרוק בפייס או בפלאפון אני אשלח לך אותו....
    והכל יהיה טוב מתוקה!!!!!
    אוהבת אותך!!!

• [

• תודה בנות, אבל התקופה הנוראית הזו רק התחילה.

אבא שלי חולה סכרת, נכה ורתוק לכיסא גלגלים כבר כמה שנים. לפני שבוע הוא הגיע עם חום גבוה מאוד לבי"ח ושם ראו שיש לו נמק בכף הרגל והוא צריך לעבור קטיעה... לא ברור אם את כל כף הרגל או אפילו יותר, עוד מחכים לתוצאות של בדיקות. אבא שלי שבור לגמרי, הוא מדוכא עד כדי כך שאפילו עם החברים שלו הוא לא מסוגל לדבר, ואני יודעת שהתקופה הקשה ביותר תגיע אחרי הניתוח. אני מבואסת כי הוא לא מתאושש מזה, כי הוא הרים ידיים. כשאמרתי לו שאנחנו לא הרמנו ידיים בשבילו, הוא אמר לי שהוא כן הרים ידיים. זה שבר אותי
  • בובה, תקשיבי... אני יודעת שזה קשה אבל ההורים שלך כרגע מאד פגיעים ממש כמו ילדים. וכמו שצריך להיות חזקים ליד הילדים כך את צריכה להיות חזקה לידם. נכון, זה קשה, כמעט בלתי אפשרי אבל הם זקוקים לך.
    ברגע שאת לא איתם- תתפרקי, תשברי צלחות, תצרחי, תבכי ותכתבי לנו פה ואנחנו נהיה פה בשבילך.

אני ראיתי אנשים במצב של אבא שלך ואני יכולה להגיד לך שחלקם הגדול ממשיך לנהל חיים מלאים. אמנם קשה ודורש הסתגלות אבל בהחלט אפשרי.את תראי שברגע שההלם מהבשורה ירד אבא שלך יתחזק יותר ויותר. אבל חשוב שתהיה לו סביבה תומכת עכשיו.
  • אני מסכימה עם סמיילי...
    תנסי להיות חזקה ליידם כמה שיותר ובבית לפרוק עם הבעל, איתנו.
    אולי באמת שיראו אותך חזקה זה ייתן להם כוחות נפש ותקווה.

• תבדקי אפשרות לייעוץ עם איש מקצוע.
    תתפלאי כמה פסיכולוגים יכולים להועיל במקרים כאלו.

ושמרית (סמיילי) צודקת, הבשורה זה כמו משהו שהוציא לו את הרוח מהמפרשים, אני מקווה שאחרי הוא יתחזק וישתפר
    [

• מאמי אין לי את המילים המתאימות כדי לעודד אותך
    מקווה שאבא שלך יצא מזה בעז"ה שיתאושש ויחזור לעצמו
    שולחת לך מיליוני

• נשמה,
    כ"כ קשה המצב שלך, כשהאנשים הקרובים והאהובים ביותר נשברים.
    אני עם שמרית בכל מילה, לידם, את חייבת להיות חזקה, כמה שיותר. להראות להם שאת שם, בשבילם, גם אם כרגע הם לא פתוחים לזה.

• אוף

• בובה יפה.... אין קושי גדול מלראות את ההורים (או חלילה את הילדים)
    במצב כזה
  • אחת הבעיות הכי קשות שלנו עם אבא שלי זה שהוא פשוט מסרב לקבל עזרה... ומסרב לנסות טיפולים. הוא מעדיף לעבור את הניתוח בלי הרדמה מלהודות שהוא צריך שיחות עם פסיכולוג, ולגבי מרכזים שמתמחים בכף רגל סכרתית בתל השומר וברעננה הוא טוען שהוא השלים עם המצב שלו ואין לו כוח להילחם. מה אפשר עוד להגיד על הטיעון הזה? אני לא יכולה לגרור אותו מהאוזניים

• מאמי.....

• וואי מאמי... מצטערת כל כך לשמוע...
    זה לא קל בכלל.. להיות העמוד של ההורים..מעריצה אותך על שהיית כזאת שנים.
    לפעמים צריך לפרוק דמעות וכעס במקומות אחרים כדי שאיפה שחשוב לנו נמשיך להיות חזקים..אז אנחנו פה.. ויש את הפייסבוק..ואם בא לך גם בטלפון..

דברו איתי בפייסבוק

• ליהי הנעימה,העדינה והאצילה...
    כזו רכה ונעימה..אני מתה עלייך ואת יודעת את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• ]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה