המלצה על פעוטון בראשון לציון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות שלום,
    אשמח להמלצות על משפחתון לבני בן חמישה חודשים בראשון לציון.
    תודה רבה
17 תגובות
עמוד 1
  • חולון יכול להתאים גם?? אם כן יש לי על מה להמליץ לך....
    כ ר מ י ת
  • לא תודה, זה כבר רחוק לי מידי
  • היי ,
    אני בשמחה יכולה להמליץ לך על משפחתון בראשון לציון , הני כבר בן 3 וחצי והוא עדיין נמצא שם והוא מגיל 5 חודשים שם ,השאלה מאיזה אזוןר את בראשון ,
    זה נקרא גן אנגלית את יכולה לחפש אותו בפייסבוק ולראות תמונות , הוא מומלץ ביותר ,
    צוות חם ואוהב , אוכל בריא וטרי ,
    אני בהריון ואני ללא ספק יכניס את הקטן לשם בעיניים עצומות
    אם תרצי פרטים נוספים את יכולה לפנות אליי במייל : [email protected]

בהצלחה
    עדי
  • האזור של השיכון טוב לך?
  • טליה אני אשמח לדעת על פעוטון בשיכון , אני גרה בשיכון המזרח אומנם עוד לא מכניסה את יהונתן אבל מעונינת לדעת

• האזור של השיכון טוב. קיבלתי המון המלצות על פעוטון שרה אבל שמעתי שהיא תמיד מלאה.
  • יש מישהי (מטפלת) שקוראים לה שרה... אלופהההההה תמניה עם המווווןןן נסיון, טיפלה בנריה שנה ואח"כ בהמלצתה והמלצת כל הבנות שלה שגם עם ילדים הכנסתי את נריה לגן פרחיה בערך מגיל שנה ו 4 חודשים וגם נמצא בשיכון.

אה ואגב.. שרה לא מטפלת יותר מ 2 ילדים ביחד והיא באמת מומלצת בחום
  • אני אשמח מאוד לעוד פרטים על השרה הזאת
  • בכיף...כמו מה???
    תשאלי ?
  • משפחתון הבית של אריאל באברמוביץ :) כמה ילדים את מחפשת שיהיו במשפחתון גם לחברה שלי טובה יש לאמא שלה משפחתון בבית יש לה בית פרטי במערב אני יכולה לברר לך:)

שירה את גרה בשיכון ?? בגלל זה את מוכרת לי איפה למדת בתיכון?
  • atara כן מאמי אני מהשיכון (יותר נכון בעלי) אני גדלתי בראשון במערב אבל בעלי מכאן ואנחנו גרים בשיכון כבר 4 שנים

• טליה - מה השעות שהבן שלך היה שם? מה היא עושה איתם לאורך היום? מה לגבי אוכל וארוחות? מה עם משחקים וכדומה?

תודה רבה מראש

שירה - אם את מחפשת פעוטון ראיתי היום שני פעוטונים שמאוד התרשמתי מהם לטובה - גן שבלול בירושלים 103 וגן יעל במיכאל לוין - שניהם ממש בכניסה לשיכון
  • אני גרה במרכז ראשלצ ליד הרצל.
    בכל אופן את מוכרת לי מאוד:)מעניין מאיפה
  • שלחתי לך מייל
  • תודה רבה
  • [quote][תינוקית גן מעטן פנינה - מומלץ 054-4940550
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי אסתריקה30

האזור של השיכון טוב. קיבלתי המון המלצות על פעוטון שרה אבל שמעתי שהיא תמיד מלאה.

גן מעון פנינה - יש תינוקיה מומלצת = 054-4940550
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה