טיפולים לילד שני - שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    למי מכן שנמצאת כרגע בטיפולים לילד שני (או יותר) - אחרי כמה זמן מהילד הראשון התחלתם את הטיפול? האם היה קושי?
6 תגובות
עמוד 1
  • היי אני בטיפולים לילד שני..יש לי ילדה שהיא גם מטיפולים היא בת שנתיים..התחלתי לפני חודשיים את הטיפול הראשון שהוא נכשל לצערי ועכשו מחכה למחזור הבא להתחיל טיפול חדש..הקושי היחיד זה שאת אחרי החזרת עוברים ורצוי לא להרים כבד אבל כשיש עוד תינוק בבית שדורש את אמא שלו ב100% אז אין ברירה מלהרים..
  • אנחנו לא היינו בטוחים (יותר נכון רצינו לקוות) שלא נצטרך טיפולים לילד שני, אז התחלנו לנסות טבעי כשהילדה היתה בת שנה ו- 3
    בסופו של דבר זה לקח 1.8 שנים כולל הטיפולים
    אי אפשר לדעת כמה זמן זה יקח, אני חשבתי שאני מוכנה לעוד תינוק בבית כשהילדה תהיה לפחות בת שנתיים, לכן התחלנו בשנה ו-3
    הקושי אולי מתבטא שצריך למצוא סידור לילד הגדול אם עושים טיפול אחה"צ, מעבר לכך זו דווקא הקלה שיש ילד בבית ומעביר את הזמן יותר מהר...
    בהצלחה
  • אני בטיפולים לילד 2 שלצערי לוקח יותר מידי זמן
    הראשונה הצליח בטיפול ראשון
    והשני כבר שהיתה בת חצי שנה התחלנו
    כבר 4 שנים בטיפולים לילד השני שמיתעקב מלבוא

אבל בסוף יבוא בע"ה
  • בהצלחה לכולכן. הילד שלי בן שלושה חודשים ואני כל הזמן חושבת על מתי להתחיל בטיפולים לשני. לסעלי יש בעיית זרע קשה ולכן רוב הסיכויים שטבעי זה לא יהיה.
    אני רק חושבת על הכאבים של השאיבה ואיך לעשות את זה עם תינוק בבית ומתחילה לחשוש.
  • תראי אני מבינה אותך שהזמן דוחק, במיוחד שאת יודעת שחייבים טיפול
    אבל לדעתי הגוף צריך להתאושש ולהתחזק לפני הריון נוסף (מומלץ שנה), שכל המחסנים יתמלאו, וגם האנרגיה שלך תהיה מופנית לגידול התינוק ולא לטיפולים
    זו דעתי, כמובן יש שיקולים אחרים של גיל, מספר ילדים שרוצים וכו'.
  • היי אני גם כמו אסתריקה רציתי מייד....
    אבל אז החיים ממשיכים והשיגרה סוחפת...
    ועד עכשיו עדיין לא התחלנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה