-
-
תגידי לה שמה שהיא עשתה לא בריא בכלל!
היא עלולה לעלות בחזרה הכל ואפילו יותר ממה שהייתה!
צריך לאכול הכל, בצורה מאוזנת + כושר
-
הגיוני אבל זה מההה זה מסוכן.. היא עשתה כנראה איזשהי דיאטת כאסח.. בד"כ מעלים הכל בחזרה יותר מהר ממה שמורידים חחחחחחחחחח
-
חחח כן אבל היא אומרת שהיא לא תעלה כי בדיאטה היא לא עשתה בכלל ספורט ועכשיו היא אוכלת רק ארוחת צהריים בלי לחם ועם סלטים ועושה ספורט שעה ביום... נראה לכם שהיא יכולה לשמור על זה ככה?
-
יש מצב שהיא עשתה ניתוח לקיצור קיבה במקביל?! נשמע הזוי
-
לא היא לא עשתה ניתוח קיצור קיבה, היא פשוט אכלה אך ורק גבינות וסלטים בלי ארוחות צהריים בלי לחם כלום כלום ממש חיה על גבינות סלטים מים ומסטיקים ללא סוכר..
-
נשמע לי כמו דיאטת אטקינס.
באמת מרזים בה הרבה, הרופא משפחה שלי (שהוא תותח עעעעעללל) ממליץ עליה מאד. אם שומרים עליה אכן לא מעלים במשקל
אבל עדיין 50 קילו ב 3 חודשים? זה 4 קילו כל שבוע נשמע לי יותר מדיי.
אם זה היה 5 חודשים זה נשמע יותר הגיוני
[
-
לא היא ממש החמירה בדיאטה היא לא אכלה הרבה גבינות וירקות.. היא אמרה בבוקר ביצה עם מלפפון ונס עם סוכרזית בצהריים גמבה עם גבינה ךבנה \ קוטג' ומלפפון וכאלה ובערב אותו דבר עם נס והרבה מים כל היום... נראה לי הגיוני זה ממש מעט...
-
נשמע לי מאד מסוכן!!
[
-
זה נשמע לי קצת כמו הדיאטת חרמון הזו ששאלתי עליה לפני כמה ימים..
באמת מורידים בה המוןן בסביבות 3-4 קילו לשבוע..
10% מהמשקל כל שבוע..חשבתי בהתחלה שזו לא דיאטת כאסח אלא משהו מסודר כזה שאפשר גם לשמור עליו אבל כולן אמרו לי שזה ממש לא
-
נשמע מוזר ומסוכן מאוד

-
זה נמע לא טוב בכלל.. יותר מ 10 קילו לחודש- מה נסגר?
נראה לי עשתה ניתוח ולא מספרת על זה...
חברה שלך ראתה איך היא אוכלת? רצה לשירותים אח"כ, אוכלת כמו ציפור? משהו?
-
נשמע ממש נדיר !!! וגם הזוי כי אחרי ירידה מסוימת במשקל המשקל נעצר ורק אם ממשיכים להתמיד ממשיך לרדת אבל בקצב מאוד איטי !
הירידה היא ממש דרסטית ולא מתונה ירידה כזאת בדרך כלל לא בריאה ואם בכלל אפשרעית מעלים באותה מהירות שהורידו גם עם מתחילים לאכול כלום !
משקל כזה מורידים תוך זמן כל כך קצר בדרך כלל עם ניתוח !
אולי היא שמה שרוול!
לא כולם אוהבות לספר על זה ואני יכולה להבין אותן אבל מה שהיא אמרה לך נשמע לי לא הגיוני ~!
הלן
-
אני רק יכולה להגיד שסוכרזית זה הדבר הכי לא בריא שיש
ואפילו מסוכן
אם תקראו על התופעות של הסוכרזית בגוגל תבינו