עצות ממנוסות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות יש לי כמה שאלות- סליחה מראש על החפירות..

1- מה הטמפ׳ שצריכה להיות בחדר? אני מפחדת שאני חונקת אותם אבל גם מפחדת שיתקררו לי..

2- מה הטמפ׳ של המים באמבטיה? אמא שלי/חמותי מקלחות את הילדים ותמיד נראה לי שהמים חמים/קרים מדי- מה המדויק?

3- עומר ולידר מתחילים להתקלף- בגוף, בקרקרפת, בפנים.. מה אפשר לשים להם כדי שיעבור מהר?

4- הטבור! אוי הטבור! מתי הוא ייפול כבר?? אנחנו מחטאים עם אלכוהול כל החלפה, של לידר חצי בחוץ אבל כבר כמה ימים לא זז ושל עומר לא מראה סימנים אפילו של נופל..
    יש דרך לזרז שם את העניינים? בלי כאבים כמובן!

5- לא שאלה- רק תודה! תודה שאתן כאן תמיד וכאלה נפלאות!!!

5 תגובות
עמוד 1
  • היי בובה..
    קודם כל, אם לא אמרתי- אז המון מזל טוב.
  • 1- מה הטמפ׳ שצריכה להיות בחדר? אני מפחדת שאני חונקת אותם אבל גם מפחדת שיתקררו לי..

* צריך להיות 25 מעלות גג

2- מה הטמפ׳ של המים באמבטיה? אמא שלי/חמותי מקלחות את הילדים ותמיד נראה לי שהמים חמים/קרים מדי- מה המדויק?

* הדרך הכי נכונה לבדוק זה עם המרפק שלך ..טבלי אותו אם זה חם לך זה יהיה להם גם חם אם זה קר לך גם להם יהיה קר

3- עומר ולידר מתחילים להתקלף- בגוף, בקרקרפת, בפנים.. מה אפשר לשים להם כדי שיעבור מהר?

* אפשר לשים שמן תינוקות ולסרק במסרק (לא מברשת רכה) לאט לאט זה יעלם

4- הטבור! אוי הטבור! מתי הוא ייפול כבר?? אנחנו מחטאים עם אלכוהול כל החלפה, של לידר חצי בחוץ אבל כבר כמה ימים לא זז ושל עומר לא מראה סימנים אפילו של נופל..

* זה ייפול בימים הקרובים לא להילחץ להמשיך לחטא
    בהצלחה

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• ענו לך אז קבלי
    [

• עצה טובה לעתיד

כשאת לא יודעת מה לעשות איתם, תמיד תחשבי על עצמך

אם חם לך חם להם
    אם קר לך קר להם
    שאת מתקלחת לפי שאת נכנסת את מכניסה איזשהו איבר לבדוק
    אותו דבר... מומלץ מרפק כי הידיים חשופות לקור וחום ואז שנוגעים זה מבלבל

אם את מתקלפת את שמה קרם גוף- גם להם יש קרם גוף או שמן

• 1- מה הטמפ׳ שצריכה להיות בחדר? אני מפחדת שאני חונקת אותם אבל גם מפחדת שיתקררו לי..
    בקיץ 22-23 מעלות, בחורף 25 מעלות

בתכלס 37-38 - אבל כל ילד מגיב אחרת, אצלי גם להב וגם נועם זקוקות למים בטמפרטורה 40-41 מעלות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה