תגידו זה בסדר להרדם בנדנדה..? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הוא כל פעם נרדם לי שם חחח כבר פעם שנייה.. ואם אני מפסיקה את זה ומוציאה אותו הוא ישר מתעורר ומתעצבן

6 תגובות
עמוד 1
  • תראי, אין בסדר לא בסדר.- זה מה שאת מחליטה....
    בעקרון לא רצוי ולא כדאי כי זה בתנוחה חצי ישיבה....
    מה שגם- את רוצה שהוא יתרגל לך לישון שם? מה, תסחבי את הנדנדה לכל מקום?

יש כאלו שהנדנדה משמשת להתחלה של השינה ואז מעבירים למיטה... יש כאלה שהנדנדה היא למשחק ופעילות בלבד (כמוני)

• גם שי-אל עד היום נרדמת בנדנדה שלה...

בשבילי הנדנדה זה בייביסיטר כשאני מנקה או מעשנת או סתם נחה לידה על הספה

• חח זהו בדיוק..
    בלילה הוא נרדם במיטה שלו אבל ביום?? לאלא מה פתאום רק בנדנדה.. ואני חייבת את ה 10 דק' שקט האלה ביום כי הבית עמוסססס בדברים שצריך לעשות

• אם זה 10 דקות ככה... ביום- אז נראה לי שזה בסדר...
    זאת לא שינה עמוקה...

• אני יגלה לך סוד קטן שלי..הילדה שלי ישנה בטרמפולינה מגיל 3 חודשים עד חצי שנה גם בלילות כי זה היה עם רטט וישנה יותר טוב מאשר במיטה שלה..ולא קרה לה כלוםםםםםםםםםם היא בת שנתיים+ היום והכול בסדר עם הגב שלה..אז שלא ילחיצו אנשים סתם..עם את חושבת שזה טוב לתינוקך אז זה טוב..
  • אני עובדת במעון ויש לנו שם ילד שנרדם רק בנדנדה. בלילה אמא שלו אומרת שאח"כ היא מעבירה אותו למיטה אבל כשהוא ישן בגן אנחנו מרדימות אותו בנדנדה ואוי ואבוי אם ננסה להעביר אותו... אמא שלו אומרת שככה הוא רגיל להרדם מגיל קטן מאוד ועכשיו הוא כבר בן שנה ושמונה!!! לדעתי כל ההרגלים האלה (נדנוד בעגלה, מוצץ, תולי-חיתולי, באני הארנב וכו') ממש לא טובים, לדעתי לתת לילד להיות תלותי במשהו זה לא דבר נכון, אבל זו דעתי כי יש כאלו שיגידו שהעיקר הילד רגוע ולא משנה איך.

ilypie.com]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה