שאלה בנוגע לבטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

מה זה אומר בטא 10 ,3 ימים לפני המחזור שאולי יגיע... נקווה שלא..
    הרי בטא 10 זה גבולי,משהי יכולה להסביר לי בכלל איך יכול להיות שיש בטא אם אין הריון? לכולם תמיד יש ערכי בטא..?... לא בנתי את העניין הזה כ"כ..

תודה רבה...

elya
10 תגובות
עמוד 1
  • זה תלוי בקופת חולים, יש קופות שבהם ערך 5 ומעלה מעיד על הריון ויש כאלה ש 10 ומעלה מעיד על הריון
    לדעתי מעיד על הריון התוצאה נמוכה כנראה כי עשית את הבדיקה ממש ממש מוקדם ויתכן שהיה לך ביוץ מאוחר !

בהצלחה

הלן

• היי הלן,

אני רואה שאת ממש "מומחית" בענייני פוריות... סחתיין..תמיד את עונה תשובות ענייניות ומקצועיות כך נשמע..אז אם כבר בנושא עסקינן..
    האם בטא תמיד נמצאת אצל כל אישה זה מה שלא הבנתי..אם משהי לא נכנסת להריון ועושה את הבדיקה עדיין יש לה ערכי בטא..
    מה זה הבטא,הבנתי שזה הורמון שמראה על הריון אבל אם אין הריון למה הוא נמצא?...

סליחה על החפירה מנסה פשוט להבין זאת..

elya
  • חחחח תודה עשית אותי ממש פרופשיונל
    ערכי הבטא בגוף אישה בדרך כלל שליליים או נמוכים מאוד (מתחת ל 5)
    כשיש הריון ההורמון הזה עולה ומכפיל את עצמו בצורה דרסטית כל כמה ימים
    יש הורמון ביוץ אם אני לא טועה נקרא LH שהוא כמו אח תאום של הבטא
    ולכן נניח אם את בהריון ואת עושה בדיקת ביוץ יתכן שהיא תצא חיובית מפאת הריון ולא ביוץ אבל אל תסתמכי על זה ותעשי את זה חחחח
  • אני ממליצה לעשות שוב בדיקת בטא בעוד כמה ימים לראות הכפלה.
    אצלי 10 היה הריון וראיתי רק כשעשיתי שוב בדיקת דם לבדוק הכפלה.
    מצד שני, עשית בדיקה לפני איחור, לכן הבטא עדיין נמוכה. זה גם יכול להעיד על הריון כימי.
    בקיצור - שוב בדיקת בטא העוד כמה ימים לאחר האיחור!
  • בס"ד

אני ממליצה לעשות בטא כמותית יש בטא רגילה ויש כמותית , כמותית מראה רק אם יש הריון .

http://pregnancy.baby-gaga.com/]
  • בהצלחה.... ממתינים לבטא נפוחה
  • כנראה טעיתי באיך שקראתי את הבדיקה רשום 10>, הרופאה אמרה שזה נקרא שהבטא קטנה מ-10,לא התייחסתי לסימון > כי לא הבנתי מה זה בכלל בקיצור סתם פינטזתי.... אופ!
    בוא נגיד שאני בעבודה ומחזיקה את עצמי לא להתבאס יותר מדי.

אכן מבאס...

elya
  • מאמי היום מותק קצת להיות עצובה אבל מהר מאוד תמלאי מצברים
    וקדימה להמשיך לעבר המטרה.....
  • תודה נשמה...

elya
  • בכייף מתי שתרצי... תאמיני לי שאני יודעת כמה זה קשה ....

אבל המטרה הזאת כל כך קדושה ושווה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה