אתמול יוסי מספר לי שבגן של חבר שלנו שנמצא באיזור אחר בעיר יש הצגה ביום חמישי בהיכל התרבות ועל כל חמישה ילדים יש הורה מלווה אמרתי סבבה ומה עם הגן שלנו ויוסי אומר לי בטח כל גן בנפרד.
הבוקר אני מביאה את שקד לגן ואני רואה שלט על הדלת מבפנים מי ההורים המלווים להצגה ואני שואלת את הסייעת שזו המחליפה היום מה זה למה לא הודעתם אז היא אמרה לי שהבינה מההורים שהם יודעים אמרתי מתי הודעתם להורים שמגיעים ב - 2 ואלא שהולכים לצהרון לא אמורים לדעת למה הם לא שמים פתק בתיק לא הבנתי ואז הגננת מגיעה ואני שואלת אותה למה לא הודעתם היא אומרת לי שמחתימים את ההורים ביום ההצגה בבוקר שאלתי למה לא שמתם פתק בתיק והיא עונה כי פעם היינו שמים אישור מההורים ולא היו מחזירים ומאבדים אמרתי לפחות תיידעו שיש הצגה בלי אישור.
עכשיו דווקא מחר תיכננו לקחת את שקד לבדיקת דם שכבר מלא זמן אין לנו זמן ולא יוצא לנו מכיוון שמחר יש לנו אולטרסאונד פרקי ירכיים ליהב ויוסי גם ככה מאחר לעבודה אז חשבנו על הדרך לקחת את שקד.
אני אומרת לגננת שמחר היא תאחר טיפה אז היא אומרת לי שאם לא נספיק להגיע עד שייצאו שנביא אותה ישר להיכל התרבות או קי אין בעייה אבל תני לי את הנייד שלך שאני אודיע לך שהילדה פה זה מלא גנים - מה התשובה של הסטומה - הוא לא יהיה איתי.
בכלל בגן של הילד של החבר שלנו הגננת מתחילת השנה נתנה את הנייד האישי שלה ואמרה שתמיד אפשר להתקשר אליה.
אה ועוד אמרה הגננת כבר תישארי איתה מחר בהצגה כהורה מלווה - אמרתי שלא בטוח כי אני עם יהב ואני צריכה להביא אותו לאמא שלי אם אני אשאר עם יהב שם אני אצטרך לחזור ברגל.
ובכלל שאלתי את אמא שלי אם היא תוכל לשמור על יהב כדי שאני אלך עם שקד ואמא שלי מקובעת מחר היא מבשלת מה עונה לי טוב נו אין לי ברירה. מה אם הוא לא נודניק מידי הוא בסהכ צריך לאכול ולהחליף טיטול ביתר הזמן הוא ישן.
המסנג'ר שלי: [email protected]