סקר מייבשי כביסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה יש לך?
    כמה זמן לוקח לו לייבש מכונה?
    הורס/מכווץ בגדים???

תודה לכל העונות
13 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת איזה יש לנו
  • אין לי , גם לא כזה רוצה לרוץ לקנות ..אני אוהבת שהבגדים מתייבשים בצורה הטבעית שלהם
  • אין ולא צריך
    [email protected]
  • יש לנו של אלקטרולוקס (שבדי)
    מעולה!
    תלוי מכונה של מה, עקרונית מכונה של 6-7 קילו גופיות בגדי גוף לוקח מקסימום שעה.
    לא הורסת בכלל. אבל אני לא מייבשת במייבש בגדים עדינים. רק גופיות/תחתונים/גרביים/בגדי גוף ואוברולים, וחיתולים כמובן (פלנל וטטרה)- את השאר אני תולה.

אני משוגעת על הרגע של פתיחת דלת המייבש כשהריח של המרכך מכה בי עם החום של המייבש

מבחינתי- אני לא מבינה איך הייתי מסתדרת בלי. אני כל כך אוהבת כשכל הבגדים- בעיקר של התינוקות, יוצאים רכים, חמימים ונעימים!

(ובחורף דברים לא מתייבשים מספיק על החבל. כשאין לי סבלנות אני מכניסה גם מגבות)
  • לי יש של קריסטל כי חהיתי חייבת פתח עיליון.
    מייבש מכנה בשעה וחצי בערך.לפעמים שעתים.
    לא הורס בגדים- אבל כן מכווץ (כל מייבש מכווץ)
  • יש לנו אלקטרולוקס 6 ק"ג
    מייבש תוך שעה-שעה וחצי תלוי בתכנית, אם זה מצעים מגבות או בגדים יותר עדינים
    סה"כ אני מרוצה אבל זה כן מכווץ בגדים ובצורה די רצינית, אני קונה לילדים 2 מידות גדול יותר ואז זה בסדר, וזה מכווץ גומיות של מכנסיים אז אני תולה את כל המכנסיים של הילדים
    זה הכי טוב למגבות/מצעים גרביים תחתונים אבל לבגדים יותר עדינים זה פחות טוב
    You're my heart, you're my soul

• קודם כל, אין מייבש שלא מכווץ לטווח הרחוק, וזה מינוס לכל מי ששמה במייבש
    לנו יש מייבש של נורמנדה, הוא אחלה סה"כ
    בקיץ שמה בו לרוב רק מגבות...
    אין על ייבוש טבעי באוויר!
    בגד שיוצא ממייבש נראה חסר צורה...לא אוהבת
    חשוב במייבש לא להעמיס בגדים אחרת יוצא מקומט..אבל לי יש מכונה ענקית של 8 ק"ג..ואם אני אפצל ל2 מייבשים זה ים חשמל!
    בחורף לא רואה ברירה אחרת מלבד להעזר במייבש אך אני קודם כל תולה בחוץ מתחת לפרגולה שלנו...ואז למחרת מורידה ונותנת עוד רבע שעה ייבוש במייבש וזה הכל
    הבגדים יוצאים כאילו יובשו באוויר כי הם רק קיבלו שם את הטאץ הסופי
    לינאי עד לפני חצי שנה ייבשתי רק במייבש...
    אבל מאז שגדל קצת והוא זוחל ומתלכלכך באוכל ויש ים כתמים אני שמה את הבגדים שלו יחד עם של גאיה במכונה ומייבשת כבר בחוץ!
    קשה בחורף בלי מייבש!יש לפעמים ימים שיש גשם רציף יום שלם או יומיים ואני חייבת לעשות מכונות כל יום...זה מאוד עוזר אם כי לא אידיאלי
  • לי אין מקום לתלות וסבלתי שנים בלי מייבש כי רציתי טבעי
    אבל הטבעי הזה עלה לי בהרבה עצבים

לפני שנה וקצת קניתי מייבש הייר
    לוקח בערך שעה וחצי- שעתיים
    לא הרגשתי שהוא מכווץ באופן משמעותי
    בגדים שאני מאוד אוהבת לא מכניסה למייבש , וגם סריגים עדינים

אני מאוד מאוד מרוצה !!! לא יודעת למה חיכיתי שנים ! כל חורף הייתי שמה מתקנים בסלון והיה תופס מקום
    עכשיו הכל מתקתק
    במיוחד כשיש שני ילדים והכביסה לא נגמרתתתתת חובה !!
  • היפוליטה, זה בדיוק המצב שלי... במטבח יש מתקן ובסלון מתקן וזה מעצבן
    והבעיה הכי גדולה שאני לא עומדת בקצב... ימים עד שזה מתייבש כשיש גשם וקרררר
  • אני זוכרת שבימים מאוד קרים זה היה לוקח יומיים עד שמתייבש

והמייבשים שקיימים עכשיו מאוד טובים , יש כל מני תוכנות שמונעות קמטים והתכווצות
    ואצלי יש אפשרות גם לבחור ייבוש עדין

בקיצר מומלץץץץ
  • יש לי של אינדסיט מעולה
    לוקח שעה -שעה וחצי
  • יש לנו משהו גרמני בן 30 שנה

• בשביל יומיים גשם בחודש - אני מסתדרת יפה מאד עם מתקן
    [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה