היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה יש לך? כמה זמן לוקח לו לייבש מכונה? הורס/מכווץ בגדים???
תודה לכל העונות
8 תגובות
עמוד 1
לי יש חבל תלוי במזג אויר (שמש ורוח) לא הורס ולא מכווץ בגדים!
חחחחחחחחחחחחחחח אני כמו מיצי
יש לנו של קריסטל מהדגמים האחרונים (חמתי הביאה לנו, כי לא השתמשה בו) מייבשת בממוצע תוך שעתיים (תלוי כמה כביסה אני מכניסה) בינתיים לא הרסה אף בגד, הם דווקא יוצאים כאילו עברו גיהוץ
לנו גם יש של CREDA (לא קנינו, קיבלנו)
זה מייבש אחרי שעה בערך., שעה וחצי... תלוי כמה בגדים יש שם. פעם ייבשתי בגד של הדס גם ב חצי שעה....
אני לא אוהבת את המייבש- הוא מקמט נורא את הבגדים ואני ובעלי שונאים לגהץ חחח... (המגהץ על הפנים)
לי יש בקו
השתמשתי רק פעם 1... הוא חדש, לקח לו המוןןןןןןןן זמן לייבש אולי עשיתי על חום נמוך מידיי... (פחדתי שייכווץ את הבגדים..)
אבל בעיקרון אני מעדיפה לייבש על המתקן כביסה, הכי חסכוני!!!!!
לי יש BAUKNECHT כשקנינו אותו, אז עשינו סקר שוק, ואמרו לנו שזו חברה גרמנית, אחת הטובות, בערך כמו המרצדס של המכוניות. תאמת, מייבש די הרבה זמן, בין שעה וחצי לשעתיים. אבל, הבגדים יוצאים ממנו מושלמים, לא מכווצים, ממש כמו חדשים. לי אין אפשרות לייבש בחוץ, אז אני משתמשת בו גם בקיץ, אין תלונות!
הלוואי והיה לי מקום... זה היה פותר לי המון בלאגן...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------