תסכול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני מתוסכלת אני מנסה כבר חודשיים להיקלט ולא נקלטת אני יודעת שזה כלום זמן של ניסיון אבל בכל זאת מפחדת שאולי זה כי יש בעיה... החודש הזה עדיין לא הסתיים אני מאוד רוצה ומקווה ומתפללת שיש משהו אבל אין לי שום תחושה מוזרה או תופעות לא שגרתיות... אין לי סבלנות לחכות עד למחזור שאמור להיות בעוד שבועיים כדי לראות עם יש מחזור או אין.
5 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שזה לא מנחם, אבל עד שנה זה לא נחשב לבעיה.
    ייתכן ואתם מפספסים את התאריך הנכון.
    ייתכן ואת או אישך לחוצים, גם זה מאד משפיע על המצב.

אל תיהי לחוצה, צאו לחופש אם אתם יכולים, שנו אווירה

לנו לקח שנה להיקלט בהריון הראשון, ואכל בחודשיים הראשונים היתי לקוחת את בואה של
    [

• קודם כל הלחץ הוא הכי לא בריא שיש והוא גורם מספר אחד לעיכוב ההריון !!!
    מסתבר שכשאת בלחץ יש הורמון שלא מופרש במוח הנחוץ לצורך קיומו של הריון אז קודם כל להירגע ולא להכניס לך סתם שטויות לראש.

כמה זמן אתם מנסים ? האם את יודעת לזהות את הביוץ שלך ? ( אני אף פעם לא הצלחתי)

האם עשית בדיקות כלשהן ?
    אני לפני שהחלטנו לנסות ביקשתי מהרופא הפניה לכל בדיקות הדם האפשריות שעושים בתחילת הריון על מנת לראות שהכל תקין ולא חסר לי כלום בגוף, כמו כן לבדוק שהכל תקין מבחינת וירולוגיה - וירוסים, נוגדים לאדמת . אם לא עשית אז אני ממליצה....כמו כן עשיתי בדיקות גנטיות לפני שנקלטתי !

לאחר כ 4-5 חודשים שניסינו הלכתי לביקורת לרופא והוא ביוזמתו נתן לי בדיקות הורמונליות שיצאו תקינות ובאותו חודש גם נקלטתי

אם את צריכה בדיקות כדי שתירגעי אז לכי וקחי הפניות אבל אל תלחיצי את עצמך ותאכלי סרטים שמשהו לא בסדר סתם כי זה מה שמעכב לך את הקליטה !

בהצלחה

הלן

• זה אולי לא מנחם אבל קצת מרגיע :) תודה.
    אני פשוט מפחדת שיש בעיה מעבר... אני מאותו יום שאני חוזרת מהמקווה מנסה כמעט כל יום או יום כן יום לא וזה נראה לי בסדר כי הבנתי שהזרע חי בגוף האישה 48 שעות... אז איך יכול להיות שאני לא נקלטת..?! לפי העובדות יוצא שתמיד יש אצלי זרע בגוף...
  • היי הלן אני לא מנסה הרבה זמן יחסית רק חודשיים אבל אני פשוט מוטרדת מהעובדה שאולי יש בעיה אחרת ועשיתי את כל הבדיקות שציינת גם בדיקות דם גם אדמת, גנטיות וכו כו והכל יצא תקין
  • חודשים ? !!! מאמי שחררי ומהר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה