מותר לנקות את הטבור ??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גיליתי שיש לי שם משהו קליפה כזו לא יודעת מה בצבע חום

12 תגובות
עמוד 1
  • בטח שמותר...

• בטח שמותר מותק, למה לא?

• אדוה באמת?

גם לי יש את זה...
    ושאלה קצת בורה- איך מנקים את זה? כי זה נראה כמו חלק מהעור...

• מותר לנקות
    מעניין מאיפה זה נובע

• גם לי היה חום יותר מבפנים
    אני חושבת שזה פגמנט של העור
    זה לא משהו שאפשר לנקות!

• אבל זה לא היה לי קודם... או שלא ראיתי כי הטבור היה בפנים
  • אתן צוחקות מאז ומתמיד אני יודעת ולא יודעת באמת מאיפה זה בא שבזמן ההריון אסור לגעת בטבור בכללל!! אז לנקות אותו וודאי שלא חחחח

בעלי גילה את הלכלוך הזה ואצלי הטבור בפנים לא בחוץ רק בעזרת פינצטה הצלחתי להוציא את הקליפה הזה זה קצת הלחיץ כי היא לא הפסיקה לזוז שעשיתי את זה..

• בתקופה הזאת- הטבור כולו בחוץ... כך שפתאום ראיתי את הצבע החום שחשבתי ללכלוך...

• חחחח... יש כאלה שלא יכולות לנקות כי הטבור ממש בפנים או בחוץ בצורה מוזרה
    לא הכול טוב אבל הכול לטובה !

• גם לי היה.... זה פיגמנט. ניסיתי לנקות בטירוף שלי ובסוף פצעתי את עצמי...

• גם לי יש היתה שכבה חומה, קילפתי אותה לאט עם הציפורניים.

ובעיקרון - אני מנקה עם קיסם אוזניים ושמן גוף בעדינות, לא חופרת מידי, מה שיוצא יוצא.

וגם אני שמעתי שלא נוגעים בטבור, אז חשבתי שקל וחומר בהיריון - למרות שהייתי מנקה כשצריך (עוד לפני ההיריון) עם קסמי אזניים ושמן.
  • סבון פילינג.... לאט ובעדינות יוריד הכל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה