מה אתן הייתן עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבוס שלי בעבודה מציק לי שאני אבוא לסגור שנה בהנה"ח לפני שהחל"ד שלי מסתיימת והוא לא ידווח ויצפר אותי (עלק ייתן לי משכורת רגילה רק בדרכים אחרות) כך שביטוח לאומי לא יידע. אני מפחדת כי אני יודעת שאם זה יתגלה לביטוח לאומי יש רשות לתבוע את הכספים שהעביר לי על התקופה חזרה.
    הבוס הבטיח שזה יהיה סודי, לא רשמי. בנוסף אני רוצה לדרוש יותר מהמשכורת הרגילה שלי על הימים האלה אבל אני יודעת שאם הוא מבטיח בע"פ כדי שלא יהיה רישום אז רוב הסיכוייםפ שהוא לא ייקים

23 תגובות
עמוד 1
  • או שאומרות לו יפה שלא מתאים לך
    או שהולכות לקראתו - ונגיד מציעות לעבוד קצת מהבית
  • עניתי לך בפורום השני...
  • אומרת לו שתשתדלי, ואם תראי שלא מסתדר - אז תגידי לו שלא מסתדר, או שתבקשי לעבוד מהבית - והתשתית עליו (טלפונים למשרד למשל..)

• אני עצמאית ויכולתי בקלות לעבוד מהבית בחופשת לידה, ובכ"ז לא עשיתי את זה משתי הסיבות שציינת - להיות עם הילדה והפחד שזה יתגלה.
  • לא הייתי לוקחת את הריזיקה שזה יתגלה.
    הוא יודע ומכיר את החוק וזה שהוא פונה אלייך ומבקש ממך - זו חוצפה!!!
  • בהחלט נשמע מפתה,
    אבל לא הייתי לוקחת סיכון.

ואומרת לו את זה...
    לא ממציאה המצאות.

בהצלחה!
  • מסכימה עם ענבר ואיילת. איוז חוצפה
    [email protected]
  • את יכולה פשוט לסרב לו...זכותך...תגידי שהקטנה מאוד תלויה בך ויונקת ובלה בלה בלה...אני סומכת עליך שתמצאי את התשובה הנכונה כדי לנפנף אותו

• אם המקום עבודה חשוב לך .. אז תלכי ותעזרי .. אין ספק שזה ישחק לטובתך בהמשך .

http://www.f2h.co.il/1848034048453
  • אני היתי עושה את זה
    לגבי כסף..תבקשי לפחות חצי מראש וכן תשלום יותר גבוה ממשכורת רגילה...
    את צריכה לדאוג שמישהו ישמור לך על הילדה נכון? או שתביאי אותה למשרד..שהוא ישמור
  • לא הייתי עושה את זה.
    תחשבי על זה: הוא ביקש ממך משהו לא חוקי, ואין לו בעיה עם זה.
    מחר אתם יכולים להסתכסך (או סתם להתווכח) על גובה התגמול על הימים האלו (כי כפי שאת כותבת, אין ולא יהיה רישום מפחד הגילוי), אז יכולה לא להיות לו שום בעיה 'להלשין' עלייך לבטל"א שעבדת בחל"ד ועכשיו את דורשת כסף...
    לא טוב
  • אם את לא סומכת עליו שהוא ילשם כפי שהבטיח, אל תעבדי
  • אני הייתי סמרבת נקודה.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • שרוני שטויות...כמו שהיא עושה את זה לא חוקי..אותו דבר ךגביו..הוא גם מעסיק אותה לא חוקי בזמן חופשת לידה הוא לא ילשין על זה
    פשוט בן אדם צריך עזרה בסגירת שנה...וכנראה היא אופציה הכי אמינה שלו אם הוא ביקש
  • מרינה, זה לא מדויק.
    בהוראות החוק מופיעה אמירה מפורשת לגבי הזכות למנוע מאישה את דמי הלידה שלה אם עבדה בזמן חופשת הלידה.
    לגבי המעסיק, לעומת זאת, אכן כתוב שזה לא חוקי ועובר על "חוק עבודת נשים", אבל אין אמירה מפורשת לגבי הענשה - מלבד הטלת קנס - זניח ברב המקרים.
    אז... המסקנה המתבקשת היא שלגבי שמירה על זכויותיהן (אף שהן מעוגנות בחוק!!) החובה מוטלת על הנשים כמעט בלעדית.

ואם כבר דיברת על אמינות, הרשי לי שוב לומר את שאני מאמינה: אדם המבקש מאדם אחר הוא לא אמין. אדם לא אמין לא יהסס להמשיך בקו לא אמין רק על מנת לגבות את מעשהו שלו.

בקיצור - ממש, אבל ממש - לא מומלץ.
  • נקטע לי המשפט.
    זה צריך להיות ככה: אדם המבקש מאדם אחר לעבור על החוק למענו - הוא אדם לא אמין.
  • תודה, בננות, אני די סגורה שאני לא הולכת. למה לי? המקום עבודה הזה חשוב לי בשביל משכורת ותו לא. זה מקום שעשה לי המון המון המון צרות וממש זלזל בי כשילדתי את אוריאל ועכשיו שילדתי את נטלי הזלזול ממשיך. לא בטוח שאני אשאר שם.

תודה נשמות

• אם ככה בכלל לא הייתי אפילו מתלבטת
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • זאת באמת סחטנות לשמה...הוא מנצל את מעמדו..

פעם מעסיקה "הכריחה" אותי ללכת ולהתפקד למפלגה עבור בעלה,שהיה פעיל שם..
    זה פשוט ביזיון..אז התפקדתי חד-פעמית ואז דאגתי לבטל את השתתפותי...

אני חושבת על-עצמי,אחרי-לידה,הנקה ורוגע של ביסוס-הטיפול בתינוק-חדש,שלא-יסולא בפז,זה זמן חד-פעמי.

אגב- יש לי חברה,מורה בבי"ס,ששבוע וחצי לאחר-הלידה "הוכרחה" לחזור לדוחות,טלפונים ועבודת-ניירת מהבית,כשכמובן היא לא-מקבלת על-כך שכר (כל-העבודה מסביב בבית,שמורים עושים אותה בהתנדבות לשמה, מכורך-המציאות).

ברגע שהיא נאלצה להסכים,נחת עליה סיחרור של עבודה והיא כבר בפנים,כך שהיא לא-יכולה לסגת לאחור..עצוב.

• אורטלי, זאת בדיוק בעיה, היא לא יכולה להחתים אותו על משמך,
    כי גם לאורה תעבור על החוק בעצמה כי אסור לעבוד בחופשת לידה
  • תודה

• לא הייתי מגיעה למשרד בשום אופן...
    ואם המצב ממש לחוץ, הייתי מסכימה אולי שהוא יביא לי קצת חומר הביתה כדי שאני אעזור קצת...

• גם אני לא הייתי מסכימה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה