פעמיים בחודש מחזור???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

בשבוע הבא אני אמורה לקבל. המחזור האחרון שלי היה ב 02/11 וכשמוסיפים 28 יום אז יוצא שאני אמורה לקבל ב 29/11
    זה אומר בעצם שהחודש אני אקבל פעמיים מחזור? זה הגיוני? או לצפות מעכשיו לאיחור?

ועוד משהו, אני זוכרת שבנות פה כתבו, כשהן גילו את ההריון המיוחל, שאחת התופעות שלהן היה כאב בצד שמאל ליד הכליות.
    בשבוע האחרון יש לי כאב אבל בצד ימין של הבטן התחתונה, זה קשור בכלל להריון? או שאין קשר כשהכאב בצד ימין?

אוףףףף שיגיע כבר שלישי הבא..... בא לי לעשות בדיקה ביתית כבר עכשיו.

6 תגובות
עמוד 1
  • הי

לא הבנתי למה פעמיים מחזור באותו החודש??
    מחזור= מספר הימים מיום האשון של וסת אחת לוסת הבאה
    יש בנות כמוני למשל שבמחזור שלהן אורך 24 ימים בסה"כ....
    המחזור שלך סדיר?
    כמה זמן הוא אורך?
    לפי אורך המחזור ניתן להעריך את מועד הביוץ?
    כמה זמן את מנסה להיכנס להיריון??
  • המחזור שלי מגיע כל 28-29 יום. ז"א שאם קיבלתי ב 02/11 אז המחזור הבא צריך להיות או ב 29 או ב 30 לנובמבר.
    או שהחישובים שלי לא נכונים?
    לפי החישוב הזה, אני אמורה לקבל פעמיים מחזור החודש..... נכון?
  • הי,
    אין שום חשיבות לחודש הקלנדרי במקרה הזה. יש סיכוי שאכן הפעם בנובמבר תהיה לך ווסת פעמיים, אבל זה ממש לא משנה. מה שחשוב זה כמות הימים בין תחילת ווסת אחת לתחילת ווסת הבאה (28-29 יום במקרה שלך, כמו שכתבת), ותזמון הביוץ.
    בהצלחה,
    ענת
  • היי רונית,
    בדיוק כמו שענתוש רשמה. אין חשיבות לזה שזה עדיין בתוך נובמבר, אלא ספירה של מחזור שלם שנמשך 28 יום.
    אני מאוד מקווה שעבדתם קשה והצליח לכם, ולפי ההודעות הרבות של בנות כאן שנקלטו, כל אחת והתופעות שלה. כל גוף מקבל את זה אחרת, יכולים להיות סימנים, יכולים לא להיות סימנים בכלל...
    תחכי בסבלנות רק עוד קצת, ואם את רואה איחור (הלוואי....) תעשי בדיקה.

המון בהצלחה!!!

• תודה רבה על התשובות
    מקווה שהמחזור לא יגיע החודש

ודרך אגב, שמי יעל והשם משתמש שלי מורכב משמות הבנים שלי - רון ואיתי

שיהיה לכולנו בהצלחה
  • נעים להכיר אותך יעל!
    אני גליה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה