מה עושים?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני 3 ימים התכופפתי לעזור לקטן לעשות פיפי, ומאז הגב נתפס!! אני מתעלפת מכל צעד, מכל תנועה... חשבתי שישתחרר אבל ממש לא בכיוון זה רק הולך ונהייה יותר סיוט..
    מה עושים?! רעיונות!

5 תגובות
עמוד 1
  • דיקור / עיסוי/ יש משחה מעולה שנקראת "אמזון" היא של חברת אלכימיסט, מחומרים טבעיים, הסתכלתי על השפופרת לא רשום משהו על נשים בהריון - אבל כדאי בכל זאת לבדוק מול הרוקח, מצאתי אותה בבית מרקחת של עדן טבע מרקט, יש לה ריח כמו של המשחות הסיניות בקופסאות האדומות הפיציות האלה, והיא עושה עבודה מעולה.
    תרגישי טוב

• בקבוק חם באיזור התפוס ולשכב בפוזה שאת מרגישה משוחררת בה. אחרי הבקבוק החם אפשר מסג' עדין או להניע את המפרקים בעדינות בגבול הכאב.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • שיאצו או כירופרקט - דחוף
    [email protected]
  • מאמי גם אני תפוסה כבר 3 ימים
    בעלי מורח לי שמן זית וולטרן כל כמה שעות-כמו כוסות רוח למת..אני מציעה לך לנצל את המומנט לקחת כדור חזק ולרבוץ במיטה עד שיעבור לבד...אני לא בעד זריקות וכאלה..תרגייש טוב מקווה להשתחרר מזה גם כמה שיותר מהר

• אמבטיה חמה? מסאג' מבעלך... תתלבשי חם ו...זהו אין לי עוד עצות..
    תרגישי טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה