לא ברור... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • צהרים טובים לבנות פה...
    אני חייבת לעדכן אותכם במשהו מוזר ביותר אחרי 3 שנים של טיפולים החלטנו אני והבעל לעשות הפסקה קטנה כדי לאסוף כוחות מחדש.
    רצה יד הגורל ומאחר לי בשבוע, כמובן שעיתי בדיקת שתן ביום א' והפלא ופלא תשובה חיובית. אני סקפטית שכמותי עושה בדיקה נוספת של חברה אחרת ושוב תשובה חיובית.
    בערב הגעתי לרופא נשים כדי לקבל הפנייה והוא החליט לעשות לי אולטרסאונד.
    באולטרסאונד לא ראו כלום חוץ מרירית עבה וגופיף צהוב גדול נשלחתי לעשות בדיקת דם. ונחשו מה .... תשובה שלילית, אני לא יכולה לתאר לכם כמה הלם היה לי, הרי שתי בדיקות הראו חיובי וכולם אומרים פס זה פס. בכל מקרה אני עדיין בלי מחזור והרופא אמר לי שבמידה ועד יום א' אני לא יקבל נעשה בדיקה חוזרת ובמידה ושלילי הוא ירשום לי כדור שאני יקבל.
    מה אתם אומרות למישהי זה קרה ?
4 תגובות
עמוד 1
  • בהחלט מוזר ...
    ממש אין לי מושג

• כמה מתסכל!!! זה פשוט הזוי.
    מקווה שיש טעות במעבדה.
    בהצלחה!!!
  • לא הגיוני באמת,
    ממה שאני יודעת- הבדיקות הביתיות אמינות ביותר,
    ובדיקת דם היא מן הסתם רגישה לבטא נמוכה בהרבה משל בדיקה ביתית- רוב הביתיות מזהות מבטא 50 ומעלה...
    לדעתי תחכי יומיים ותחזרי על הבטא בדם,
    משהו פה לא הגיוני.
    בטוחה שאלו היו בדיקות הריון ולא בדיקות ביוץ?
  • אני יכולה להגיד לך שאחת הבנות פה הפורום הלכה לבדיקת דם אחרי איחור של שבוע תשובה שלילית
    אחרי שבוע שוב הלכה שלילי
    עבר כמה ימים עשתה בדיקה ביתית יצא שתי פסים
    ככה שאי אפשר לדעת
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה