חן??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה מאמי??
    עוד יומיים...
    יש חדש??
    אני מקווה שנעלמת קצת מהסיבות הנכונות...
    תעדכני אותיייי
16 תגובות
עמוד 1
  • מחזיקה מיליון אצבעות

חני
  • הלוואי....
  • יאאאאאא איזה נסיכההההה...את לא מבינה מה קורה לי אני סובלת ברמוצ מהגבבבב התחתון ולא יודעת מה יש לי אני מוצאת את עצמי בוכה כל היום.אני רואה טלויזיה ויש משהו עצוב אני בוכה.בעלי אומר לי משהו לא במקום אני בוכה מה קורה לייייייי?????אני חלשה מאוד ואני כל היום עצבנית.אני לא חושבת בכלל על ההריון עכשיו ולא יודעת מה יש לי...אההה ושלא נדבר על החברים שיוצאים לי בפרצוףףףף
  • הלוואי ושהחודש זה שלייייי...תודה בנות מקסימותתת...במומ"שהייתי בהפרשת חלה וגם ביום שני כמה בירכתי:)
  • אמן מאמי הלוואי...

תגידי בדרך כלל יש לך פצעים לפני מחזור בפנים?
  • כל פעם זה משתנה.חודש שעבר לדוגמא לא כאב לי כלוםםםם והשבוע כאב לי הגב והפסיק והיום אני עם כאבי גב רצחחח...
  • אצלי זה היה קצת שונה...

כל מחזור אני עם פצעים מטורפים על הפנים וכשנקלטתי רק אז היה לי חשד קטן (כמובן לא רציתי יותר מדי לקוות....) אבל הפנים שלי היו חלקות כמו טוסיק של תינוקי...

ועכשיו את חושבת שאני בת 16 עם פצע בגרות נוראיים....

אמא שלי אמרה שהיא ההיפך דווקא בהריונות יצאו לה פצעים בחודש הראשון ואחר כך היא הייתה חלקה בפנים...

מה אני אגיד לך מאמילה זה החודש שלך בדוק אין מצב שלא!!!!
  • אמןןן מאמייי...אני יכולה להגיד לך שבחיים לא היה לי כאלה כאבי גב וגם אני נורא רגישה ואין לי עצבים לאף אחד...בא לי כל היום לנוח.אני מרגישה גם הרגשה לא טובה בבטן,כאילו אני בחודש שישי והוא בועט בי חחחחח יש לי כאילו מתפוצץ לי משהו בבטן חחחחח
  • כשהייתי בהפרשת חלה היתה גם מישהי מיסטיקנית ופתחתי 2קלפים והיא אמרה שב4חודשים האלה היא רואה הריון איך התרגשתיייי.אמרתי לרבנית תברכו אותי שזה החודש שלי
  • את לוקחת חומצה פולית?
    אם כן זה גזים.... כל הכאבים האלה זה מעצבן ויש ימים שאני מתפוצצת מרוב שזה כואב...

מתה כבר לסיים עם הכדור הזה.. 
  • לקחתי 3חודשים והפסקתי לפני חודש.אני מפחדת להתאכזב כי לפעמים הסימנים הם פסיכולוגים .אוףףף יהיה טוב לא חושבת על זה
  • בהצלחה ממי....
    אני התחלתי חומצה פולית אך שתכננתי להכנס להריון הבנתי שזה מעולה
    חנוש יום שני אני גם בהפרשת חלה ב"ה..אני יברך את כולן
    מתי את לא צריכה לקבל?

חני
  • גם אני התחלתי לקחת שהחלטתי להיכנס להריון וסיימתי אצ זה ועכשיו אני יתחיל שוב.קיבלתי מחזור ב25-10 אני מתרגשת ומקווה שהחודש הזה שלי ושל כולם.איזה כיף זה הפרשצ חלהההה.החודש יצא לי פעמיים ללכת ממש נהנתי
  • מרגש זאת לא מילה...והזכות לקחת חלק בזה היא ענקית ...בכיתי בטרוף כאשר שמו את השיר בת ישראל,גם אצלכם??
    אחרי 4ימים גילתי הריון ב״ה הוזמנתי שוב ביום שני הקרוב בלי נדר!!!
    בקיצור מחזיקה לך מיליון אצבעות

חני
  • אמן אמן אמן אין מצב שלא!!!!
  • אני כל כך מחוברת אליכן מקסימוצתתת...אצלי לא היה את השיר הזה אבל היה את סעודת המינים וכשבירכתי ממש התרגשתי ובחיים לא היתי בזה ופתאום החודש יצא לי פעמיים להיות שם זה ממש מתנה:)תברכי אותי יום שני:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה