CMV - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
6 תגובות
עמוד 1
  • ... מצוא דרך לחסוך כסף ... מעניין את מי תובעיים בדחוק שנולד ילד עם בעיה כל שהוא בגלל העניין CMV ?
    הוא יגדל אותו ?
    לא צריך להחליט בשביל הורים איזה החלטה קשה לי לקבל ואיזה לא . אבל לפחות שהיתי בסרט הזה ידעתי שהכל תחת שליטה שלי והחלטה היא שלנו ולא איזה פקיד ממשרד הבריאות .
    http://www.holdthatpic.com/
  • כמי שהייתה בסרט הזה אני דווקא בעד.
    ההריון הפך לתקופה הכי סיוטית בחיים שלי, הדאגה הייתה כל כך גדולה,
    גם אחרי שהחלטנו הייתי עסוקה יום ולילה במחשבות האם בחרתי בחירה נכונה.
    ואצל מי לא התרוצצנו? מומחים, רופאים...
    אני בהחלט חושבת שכבר היה עדיף לא לדעת.
    צריך להבין שבניגוד למחלות אחרות כאן במקרים רבים אי אפשר לדעת במאה אחוז האם הילד יוולד עם בעיות או בלעדיהן.
    גם כשהאמא נדבקה במחלה בפרק הזמן הבעייתי, וגם אם בבדיקת מי שפיר יוצא שיש זיהום, עדיין אי אפשר לדעת מה ההשלכה מבחינת העובר. הבעיות בילוד יכולות להופיע הרבה אחרי הלידה. לכן הדילמה היא כל כך קשה, וכמי שעברה את הסיוט הזה אני לא חושבת שזה מגיע לבן אנוש לחוות את זה. בטח לא לאישה בהריון. לכן אנחנו בני אנוש, יש דברים שלא בשליטתנו.
  • גם אני היתי בסרט הזה ולמזלי במי שפיר לא היה זהום . מעדיפה להיות במצב הזה תקופה מסויימת ולא לטפל בילד עם בעיה כל החיים שלי .
    אם היה לי זהום במי שפיר היתי מפילה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • במילה אחת - טימטום. את זה מבטלים????? אני הייתי מבטלת את החלבון עוברי הרבה לפני שאני מבטלת בדיקת CMV.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • רק אני לחצתי על הקישור וקיבלתי את דף הבית של און לייף?
    [email protected]
  • אז לידיעתך גם כשבבדיקת מי השפיר יש זיהום זה לא אומר שהעובר נדבק.
    ברוב המקרים אי אפשר לדעת אם העובר פגוע או לא, גם בבדיקות אולטרסאונד, כי התופעות (הסתיידויות במוח למשל) יגיעו מאוחר יותר.
    ולכן גם כשיודעים בעצם לא יודעים!!!! זו לא בדיקה כמו שאר הבדיקות, שבהן אני מסכימה איתך שברור שעל ההורים לעבור אותן.

!!!!!!!!!!!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה