שלום לכולן:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום כולן..אני חדשה פה.

אני ובעלי מנסים כבר תקופה להיכנס להריון ללא הצלחה.

החודש בשונה מכל החודשים האחרים, תחושת בטן חזקה עושה הרגשה של הריון.

המחזור אמור היה להיות ב-16 לחודש אך לא הגיע.

בדיקות הריון ביתיות יוצאות שליליות ובדיקת דם הראתה בטא 5.

תופעות כמו בחילות אני מניחה שמגיעות רק מהראש..

אך המחזור לא מגיע.

בעוד שבוע יש לי בדיקת דם נוספת..האם יש סיכוי?
7 תגובות
עמוד 1
  • היי ברוכה הבאה...
    חכי עוד כמה ימים ותעשי שוב בדיקה..

בהצלחה מאמי!
  • תודה על התגובה המהירה:))
    אני מש חסרת סבלנות..קשה לי עם המחשבה של לחכות את כל הזמן עד לבדיקה הבאה..
    נראה לך שיש סיכוי?
    כי מצאתי בטבלאות שבטא 5-50 זה שבוע 3 אבל מצד שני אומרים שבטא 5 זה לא הריון...אז אני כבר לא מביה כלום..:\
  • היי אורטל, ברוכה הבאה !!!
    בגלל שיצאה לך בטא 5 והמחזור עדיין מאחר תעשי שוב בדיקת דם ביום ראשון... יש מצב שזה הריון מאוד
    צעיר...
    בהצלחה

• אולי היה ביוץ מאוחר...
    מאחלת לך שהחודש שלך

חני
  • בנות צהריים טובים! היום לא יכלתי להתאפק ועשיתי שוב בדיקה ביתית על הבוקר.. התוצאה שוב הייתה שלילית. אני לא מבינה.. אם יום ראשון הבטא הייתה 5 אז היום הבטא לא אמורה להיות מספיקה בשביל לראות בבדיקת שתן? מאיזה גובה בטא הבדיקת שתן מגלה הריון? זה כבר היום ה 9 לאיחור, ואין מחזור ואין גם רמז להריון.. כל כך מתסכל!!!
  • כמו שכבר אמרו לך, יכול להיות שהיה ביוץ מאוחר.
    חוץ מהריון לצערי קיימות עוד סיבות לכך שמחזור מאחר. לדעתי תקבעי לך תור לרופא נשים, ובמידה ואת לא בהריון (הלוואי וכן... ) יש טיפול תרופתי שמזרז את המחזור.
    המחזור שלך סדיר בדרך כלל?
    בהצלחה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה