היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ערב טוב לכולן... סוף סוף התפניתי כמה דקות להכנס ולעדכן אתכן שהיינו היום בסקירה ! הייתה בדיקה מרגשת ובעיקר מותחת !!! ואז שאלת השאלות..... מה יש לכם בבית? אני מגחחת כי כבר ראיתי מה שהייתי צריכה.... עניתי לו.... שלושה בנים..... ובאותה נשימה אמרתי...וזה גם בן.... אז הוא אישר ואמר.... כן יש לכם עוד בן :-) ! כ ר מ י ת
22 תגובות
עמוד 1
ידעתי
איזה כיף שבשלוש לידות קיבלת ארבעה ילדים פשוט מדהים סקירה זו בהחלט אחת הבדיקות המרגשות
laura - ברוררררררררררר !!! אמרתי עד שאין בת לא עוצרים ! רק שאלוהים ייתו לי כוחות וסבלנוווווווווווותתתתתתתתת ! כ ר מ י ת
קודם כל שמחה לשמוע שאת אחרי, שהכל בסדר ותקין ואיזה יופי- עוד בן
איזה יופי, 4 בנים!!!!!! שיהיה תקין ועגול :))
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
איזה יוםי ב"ה שהכל תקין ובסדר . בן נוסף זה בהחלט סימן לבת אח"כ
שיהיה המשך קל תקין ובידיים מלאות
חביבוששששששששששששששששששששששש
ב"ה
וואו את עוד מעט תוכלי לפתוח קבוצת כדורגל בבית
העיקר הבריאות
שיעבור בקלות
מעולה.... שיהיה בשעה טובה [
העיקר שהכל תקין ברוך ה' שיהיה בקלות
בשעה טובה
ואוו איזה כיף!!!!!
את ממשיכה להיות המלכה בבית!
וואו, הכי חשוב שהכל תקין. וושלה, את המלכה בבית!
יאללה בקרוב נבחרת כדורסל ממי שמחה בשבילכם שהכל תקין
כפרה עליך מתה עליך אהובתי
כרמיתוש!!! ואוו!! מזל טוב!!! איזה אושר!!! שיהיה המשך קל תקין ומרגש!!!
תודה בנות איזה כייף!! ממש מחמם את הלב
מזל טוב
כרמיתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מאמי אני לא מאמינה למה שאני קוראתתתתתת איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה אושרררררררררררררררררררר מזל טוב נשמתיייייייייייייייי למה נעלמת לי? התגעגעתי אלייך מלא מלא מלא מלא. ולילדים כמובן. איזה בשורה משמחת, שיהיה המשך הריון קל ותקין