בנות מקסימות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה לשתף אתכן במידע שצברתי. מסתבר שברוב המקרים תמיד חושבים שהבעיה היא אצל האישה והיא עוברת את כל הבדיקות וכמובן גם הבעל עושה בדיקת זרע ואחרי שמבינים שיש בעיית זרע מתחילים הזרעות או הפריית, אבלללללללללל רופאי הפריון לא מספיק ערים לכך שיש סיבות שונות לבעיות זרע וחשוב מאוד שימליצו לזוג ללכת לאורולוג. אני לא יודעת מה אתכן, אבל אני ידעתי את זה רק מקריאה מרובה באינטרנט.
    בעלי לקח כדורים שמצמיחים שיער ו/או מונעים הקרחה והתרופה הזאת פוגעת קשות בזרע. כמובן שהוא הפסיק את התרופה, אבל חבל שלא ידענו קודם!!! לא חבל על כל סדרת הטיפולים שהאישה סובלת?!?! בנוסף התגלתה וריקוצלה שזה גם גורם לבעיות בזרע ויתכן ויצטרך ניתוח.
    אמנם נתוני הזרע הם בינוניים ולא גרועים, אבל אם היינו יודעים יתכן וכבר הייתי נכנסת להיריון או שלפחות היינו עושים הכל על מנת לשפר את הזרע (ניתוח והפסקת התרופה) ואז הזרע מתחדש תוך 3 חודשים ויש סיכוי טוב להיכנס באופן טבעי.

המכשפה הגיעה אתמול ומחר אני מתחילה זריקות, התגעגתי פחחחחחחח
    עדיין אופטימית ומקווה ל
5 תגובות
עמוד 1
  • מאמי,
    דווקא יש רופאים שכן נותנים את המידע הזה שצריך להיבדק אצל אורולוג.
    כשהרופא שלי ראה את התוצאות של בעלי הוא ישר אמר שהוא צריך להיבדק אצל אורולוג וגם ד״ר ישי פה בפורום המליץ לנו אותו דבר אחרי ששאלתי אותו על הבדיקה של בעלי.
    הלכנו לאורולוג שהפנה את בעלי ואותי לעוד בדיקות ומסתבר שיש לבעלי וריקוצלה.
    הוא המליץ לו לעשות את הניתוח והחלטנו שכרגע הוא לא יעשה אותו. גם בגלל שאנחנו גם ככה עכשיו בטיפולים כי גם לי יש בעיה וגם בגלל שההחלמה מהניתוח היא בערך חודש ואנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו שבעלי לא יעבוד עכשיו חודש (הוא עצמאי...)
    הרופא פוריות שלנו אמר שאפשר לעשות כרגע את הטיפולים ובעזרת ה׳ כשאני אהיה בהריון אז במשך הזמן שבעלי יעשה את הניתוח כי המצב יכול רק להתדרדר...
    זה ממש מכעיס לשמוע שיש רופאים שלא בודקים דברים לעומק!!
  • אני שמחה לשמוע שיש רופאים אחראיים! קבענו תור ליגאל מדגר ששמעתי עליו דברים טובים אבל יש תור רק בינואר.. אני אתחיל טיפול ומקווה שיצליח, אבל בכל מקרה אנחנו רוצים לעשות את הניתוח וכמה שיותר קרוב (בין טיפול לטיפול) כי חבל על הזמן שלנו והזרע יכול להשתפר רק אחרי חצי שנה
    לא ידעתי שזה חודש החלמה, באסה! אבל מה שצריך כדי שהבייבי יבוא. קשה לי מאוד החוסר אונים והחוסר שליטה הזה.

שיהיה לנו המון המון הצלחה מאמי!!!! הן בדרך..
  • וואוו, חודש החלמה זה באמת הרבה זמן...
    קודם כל אני מאחלת לכן ששני הבעלולים שלכם יעברו את הניתוח בשלום...
    חשוב מאוד שהרופא יהיה עירני להכל!!!!

אצלי סוף סוף ירד האסימון שיש לי רופא עייף ושאני צריכה להתחדש ברופא קצת יותר ממוקד מטרה... הלוואי שהחודש נזכה לביקורי החסידות...
    הן קצת מתעכבות בגלל הקור, אבל הן בדרך
  • עוד שבועיים אמרו שיהיה יום אחד שמזג האוויר יתחמם ואזזזזזזזזזזזזזזזזז

יש מספיק לכולנו
  • אנחנו החלטנו שבעלי יעשה את הניתוח בהמשך, או כשאני אהיה בהריון בעזרת ה׳ או כשיהיה לנו כבר ילד אחד...
    וזה גם מה שהרופא שלנו המליץ לנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה