דילמה - חפירהההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני חייבת את העזרתכן :
    ההורים שלי התגרשו לפני שנתיים בערך ולאימא שלי מאוד קשה ( למרות שהיא גירשה את אבא )
    לאבא שלי יש בת זוג , הוא טוען שהכיר אותה שכבר היו פרודים , אבל אימא שלי בטוחה שהיה לו רומן איתה כשעוד היו נשואים.
    פעם הזמנתי את אבא אלי לשבת והוא בא עם בת זוגו כמובן , אימא שלי מאודדדדדד נפגעה מזה ואמרה שאם היא תשמע שהיא היתה אצלי עוד פעם היא מוחקת אותי ( וזה מה שיהיה )
    מאז אני מזמינה את אבא לבוא אלי לבד אבל הוא לא מוכן , אני כמובן לא הולכת אליהם , לא ראתי אותו כבר יותר מחצי שנה , והיום הינו בנחום אבלים במשפחה ונפגשנו ההזמנתי אותו לשבת , אני רוצה שיראה את הילדים וגם אני מאוד מתגעגת אליו , הוא אמר שאחשוב עד מחר ואחזיר לו תשובה אם הוא יכול לבוא עם הבת זוג שלו כי לבד הוא לא בא !
    אם אני מזמינה אותה לבית שלי זה בידיע שאני הולכת לשקר לאימא שלי , כי אין מצב בעולם שאני אומרת לה ! והיא תשאל , אוףף לא בא לי לשקר אבל בא לי לראות את אבא שלי .
    אנחנו גרים בתל אביב והם בחיפה אז אי אפשר ״לקפוץ לבקר״
    תעזרו לי להחליט בנות קשה לי
    שכחתי לציין שבת זוג של אבא שלי אישה מעצבנת ולא בא לי טוב , אבל זה לא קשור :)
    סליחה על החפירה  

9 תגובות
עמוד 1
  • מאמי, לדעתי את לא צריכה לבחור באף אחד
    את צריכה לדבר עם אמא שלך... ולהציב בפניה את המצב - את מתגעגעת לאבא
    ובכלל את לא אמורה להיות קשורה לסיפור שלו עם אמא שלך.
    זה בניהם וזה לא קשור אלייך ולבחירות שלך

ההורים של מתן גם גרושים, אבל מה אני אוהבת אצלהם - הם לא מערבבים בין דברים
    באירועים הם ביחד... מדברים לפעמים בטלפון (אבא שלו נשוי שנית)
    וכמובן לא מערבים את הילדים בסיפור שלהם - והיה להם וואחד סיפור

• שירה מאמי,
    אני חושבת שאמא שלך צריכה להתבגר ודחוף!
    ולא להעמיד אותך במצב כזה שאת צריכה לבחור בינה לבין אבא שלך!
    ממש לא פייר מה שהיא עושה לך,
    אני בטוחה ששניהם יקרים וחשובים לך באותה מידה ואת לא צריכה
    להתנתק מאבא שלך בגלל שאמא שלך מאיימת עלייך, עם כל הכבוד
    את לא צריכה להיות מעורבת בסיפור שלהם בכלל!

• אני לא חושבת כמו שאר הבנות שרשמו, זה מצב מאוד פגיע ומאוד לא נחמד מצד אבא שלך שהוא מציב בפנייך עובדה שאו שהוא בא עם בת הזוג או בכלל לא בא. אני הייתי אומרת לו אל תבוא בכלל! מה זה את הבת שלו את רוצה לראות אותו לבד למה בת הזוג שלו חיבת להידחף??? מה הם קשורים בחבל? הוא לא יכול לבוא בלעדיה? וכן הייתי מכבדת את אמא שלי וכמובן שלא הייתי רוצה לראות את אבא שלי עם מישהי אחרת במיוחד אם היא לא באה לי בטוב.

• מסכימה עם מה שנאמר

• תודה בנות

• מאמוש,
    אצלי המקרה די דומה.
    ההורים שלי גרושים כבר 12 שנה. אבא שלי כל הזמן עם בת זוג.
    היום ממש לא אכפת לה מה קורה איתו מבחינת בנות זוג, אבל בעבר זה כן הפריע לה, אז פשוט לא סיפרתי לה שפגשתי אותו עם הבת זוג שלו.
    אני מניחה שהזמן יעשה את שלו והיא תתמתן.

• אם אבא שלך שפוי והגיוני אז שיעזור לך. לא יקרה לו כלום שיוותר על להגיע עם בת הזוג לתקופה הקרובהה עד שאמא שלך בעז"ה תירגע. לצערי בעלי באותה סיטואציה אבל אני והוא פשוט לא מסםרים לאמא שלו את כל הפרטים ואם כן אז אנחנו אומרים שהוא הוזמן והיא נדחפה מבלי שידענו. אז אני והוא כאילו לא אשמים. זה שקר לבן אבל אין ברירה

• אל תספרי לה בכלל שהוא בא
    ואם היא תשאל תגידי שהזמנת אותו והוא הגיע איתה
    חוץ מזה גם אם היא תכעס יעבור לה באיזשהו שלב
  • אני גם חושבת שאת צריכה להזמין את אבא שלך
    הוא לא עשה לך כלום שאת צריכה להתנתק ממנו בגלל אמא שלך
    ובעיני הוא צודק שהוא בא עם הבת זוג שלו בגלל הגחמות של אמא שלך הוא ישאיר אותה לבד ויהיה בינהם מתח זה לא פר

את תספרי לאמא שלך ואם היא תשאל תשקרי - היא הביאה אותך למצב של לשקר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה