היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בננות.. אחרי שלושה לילות לבנים גיליתי כי שן קטנה מבצבצת לה... וועליה הילדה שלי סובלת...
7 תגובות
עמוד 1
לדעתי אם מרגישה טוב אחרי האקמולי, והחום ירד, אז לשלוח, מכמה סיבות:
1. כאבי השיניים צצים בעיקר בלילה, כך שיש סיכוי טוב שביום היא תתפקד רגיל. 2. עכשיו כשהתבררה סיבת החום ברור לחלוטין שהיא אינה חולה ואינה מדבקת. 3. תמיד תוכלי לאסוף אותה אם יתקשרו שאינה מרגישה טוב. (את יכולה להרים טלפון ולשאול כשעה לאחר שהבאת אותה, ואת יכולה לעדכן את המטפלת על השיניים. הן מנוסות ויודעות מה זה אומר). 4. אם הייתי משאירה את הילד שלי בבית על כל תופעת לוואי של שן, הייתי נשארת בבית בערך חצי שנה רצוף אם נצבור את הימים. יש תינוקות שבכל שן הם סובלים, המסכנים. השהות בבית לא בהכרח מקלה עליהם (כמובן, כשאין חום) ואין טעם להפסיד ימי עבודה לדעתי. הם "נודניקים" גם בבית. 5. שוב, המעון מכיר את התופעה ואת ההשלכות. הוא ערוך לקבל תינוקות שנמצאים בשלב כזה או אחר של צמיחת שיניים על כל המשתמע וההשלכות. 6. אם המצפון שלך אינו מאפשר לך לשלוח אותה סתם כך, את יכולה לפצות אותה (ואת עצמך בעיקר....) ולהוציא מוקדם יותר, או לפנק יותר בבית...
העיקר שנהיה בריאים, וטוב שסופסוף את יודעת שלחום וללילות הלבנים יש סיבה טובה!!!
אחת ויחידה.. תודה על התשובה המושקעת והמפורטת
העיקר שהדס תרגיש טוב!! אני מבינה אותך מאוד. אנחנו עכשיו עוברים סרטים עם השיניים הטוחנות...
מאמי כתבתי לך תשובה ארוכה והיא נמחקה לי... בכל אופן אני לא הייתי שולחת אותה לגן ואני לא כל כך בטוחה שיקבלו אותה עם חום לגן
] ]
ברור לשלוח אם על כל שן תשארי בבית תתפטרי
אחת ויחידה גנבה לי כל אות מהמקלדת
אם מרגישה טוב אחרי אקמולי אפשר לשלוח למעון רק לעדכן את הגננת שניתן אקמול וזה בגלל שן ושתזעיק אותך במידת הצורך.