היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טנושי הזאת....שדה קטנה... הבנות שלי כמעט כל יום נרדמות לי על הספה בשש... איך שהן נכנסות מהגן אני מנערת אותן טוב טוב בחוץ מכל החולות שהן מביאות איתן מהגן ישר למקלחת ארוחת ערב...ואחרי זה מצידי שירדמו
אורטלי אולי היא ישנה יותר מידי בצהרים, אולי לנסות להוריד לה את השינה
אורטלי - זה בדיוק העניין, היא עדיין קטנה וצריכה את השינה שלה. ממליצה לך בחום לעקוב אחריה כמה ימים, לראות מתי היא מפהקת את הפיהוק הראשון או מניחה רגע ראש - כי זה בדיוק הזמן הנכון עבורה לשינה. 21:30 כשעת שינה קבועה לילדה בגילה זה מאוד מאוד מאוחר, חבל עליה וחבל בעיקר על המעשים טובים שלכם
אני יוצאת ב-6:45 בבוקר - מתי את רוצה שאזמין את בעלי? לא חארם להעיר אותו מוקדם? מפסיק אני אוכלת אותה עם השעות האלו [email protected]
אצלנו כולנו יוצאים בשעה שציינת
הן שוכבות שעה עד שנרדמות - כל אחת מחטיפה לשנייה, קופצת על השנייה