סימנים להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, נרציתי לברר יש ליכבר מעל לשבוע סימני מחזור: עייפות, תשישות, בחלות, רגישות לריחות, כאבים בגב התחתון, כאבי בטן תחתונה והיום זהו היום הראשון לאיחור עשיתי בדיקה בבוקקר ויצא פס ורוד כהה ולידו פס ממש אבל ממש אבל ממש בהיר מאודד היה צריך להתאמץ כדי לראות אותו מה זה אומר?

חן דאוד
19 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב. פס זה פס. תעשי בדיקת דם פעמיים לראות הכפלת בטא.

• תודה שהגבת... אני מודאגת מאודדד כי בהחלה החא היה מאוד בהיר ולאט לאט הוא נעלם לגמרי...... והתור של לבדיקת דם הוא רק ביום ראשון איך אני יצליח לחכות עד אז?

חן דאוד
  • הפס נעלם באיזשהו שלב בכל בדיקה ולכן רשום שאחרי 10 דק' או משהו כזה הבדיקה לא תקפה.
    יום א' זה עוד שלושה ימים. אני מבינה אותך ואת ההתרגשות

• אז בעצם את אומרת שזה הגיוני שהםס הבהיר נעלם? כי בילד הראשון שלי היו שני פסים בולטים שנשמרו כמעט כמה חודשים אצלי כמזכרת... אז למה פס אחד נעלם? האם כדאי לבצע בדיקה שוב? תודה שאת מגיבה אני פעם ראשונה ככה בפורום ובילד הראשוון שלי לא חיכתי להריון כמו עכשיו אני לא יודעת למה זה ככה? למה אנ כזאת חסרת סבלנות...

חן דאוד
  • כל בדיקה שונה. יש בדיקות שהפס מתחזק וגם אם אין פס פתאום מופיע פס אחרי זמן מה וזה עדיין אומר שהבדיקה לא נכונה. ויש בדיקות שהפס פשוט נעלם.
    עצה שלי - תעשי בדיקה בייתית שוב מחר על הבוקר עם שתן ראשון ותראי. אמור להיות גם אז פס - לא משנה אם חלש או חזק.

תעדכני וברוך הבא, את מוזמנת להישאר בכל מצב

• האמת ששלחתי את בעלי לקנות לי עוד בדיקה כדי לעשות אותה עכשיו שוב... לא יכולה להתאפק לכן נראה לי שאעשה אחת עכשיו ואחת מחר בבוקר... בתקווה שהפס יהיה חזק יותר....

חן דאוד
  • אל תעשי עכשיו. ההורמון בשתן יהיה חלש יותר ואת עלולה לא לראות פס וזה ידכא אותך. חכי למחר בבוקר עם השתן הראשון שהוא מרוכז יותר. בהצלחה

• מה את אומרת?

חן דאוד
  • בס"ד

בעיקרון אם יש לך ספק שראית פס אז תעשי בדיקה ביתית שוב אבל לא היום! מחר או מחורותיים אז השתן יהיה יותר מרוכז עם ההורמון ואז תוכלי לראות בוודאות,
    צודקת שקשה להתאפק! אני בהריון הנוכחי שלי עשיתי בדיקה ביתית רק כשהיייתי בשבוע איחור ובבדיקה הזו לא היה ספק כי ראו שני פסים כהים וברורים!
    ואם שוב תראי פס חלש אז יום ראשון בדיקת דם!
    מחזיקה לך אצבעות
  • פס זה פס
    מזל טוב
  • פס זה פס. בשעה טובה.
    תמתיני למחר בבוקר עם הבדיקה.
    שיהיה בהצלחה
    [

• מאמי הללללואי שתשמעי בשורות טובות

• אוףףףףףף לא הצתאפקתי ועשיתי בדיקה עכשיו ויצא שלילי אולי זה בגלל שהחזקתי את המקלון כלפי מעלה ולא כלפי מטה כמו שכתוב? מחראני יעשה את הבדיקה שוב איך כדאי לעשות אותה על המקלון או בכוס?

יכול להיות שאני לא בהריון? או ששאני כן אבל הבדיקה עדיין לא מראה...? איך יכול להיות אני מרגישה את כל הסימנים להריון הכול ממש...

חן דאוד
  • בדיקות ביתיות הן לו 100%,
    לדעתי למרות חוסר הסבלנות וההתרגשות תחכי ליום א' ותעשי את הבדיקת דם, זה יהיה הכי בטוח,
    מקווה שתבשרי לנו בשורות טובות, בהצלחה מאמי
  • ?

חן דאוד
  • היי חן,

אצלי היה מצב דומה- גם אני עשיתי בדיקה ביום האיחור, וגם אצלי היה פס שני ממש ממש חלש.. היום אני בשבוע 13

אני הכי מבינה אותך בעולם! עד שעשיתי את הבדיקה כל פעם חיפשתי סימנים

אני הייתי ממליצה לחכות עוד כמה ימים, עם כל הקושי ואם עדיין המחזור מאחר- לעשות בדיקת דם

שיהיה רק בשורות טובות!!!
  • חן, כפרה עליך, איזו לחוצה- מזכירה לי אותי..

כמו שאמרו לך הבנות, את הבדיקה הבאה הית צריכה לעשות מחר בבוקר כי אז ההורמון יותר מרוכז ואז הפס היה יכול לצאת כהה- כמו שאת רוצה...

אבל בעקרון- פס זה פס
    שתדעי לך שאצלי הראשון יצא פס בהיר בהר
    ולמחרת , הבדיקה השניה יצאה עוד יותר בהיר בהיר- אבל מה זה משנה- אני ישר ידעתי שאני בהריון
    הכי בטוח- לחכות ליום ראשון לבדיקת רופא

בהצלחה!

• הבדיקות האלו לא 100% בשלישי שלי עשיתי בדיקת הרקיון ביתית ולא היה פס בכללל.... והיום ב"ה בן שנתיים וארבע חודשים.
    בשורות טובות אמן!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה