היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעוד כחודש יש לנריה יום הולדת 3 ואין לי מושג מה לעשות לו אני לא רוצה להשתגע יותר מידי אבל משהו שיהיה מזכרת עם תמונות ועוגה
זה זה יוצא בחנוכה אז בלי שום קשר אני הולכת לקחת אותו להצגה ולסרט אבל בא לי משהו עם חברים ומשפחה
13 תגובות
עמוד 1
טליה - גם אני באותו מצב! לאוריאל יש מומולדת אוטוטו ואין לי מושג מה לעשות.... גם אני אשמח לרעיונות
מישהי??? משהו???
אני רוצה לומר שאתן מה זה לא בסדר. אף לא תגובה אחת?!?!
על הפנים
לורה שכחת שהיום יום שישי????????? שישי שבת אין הרבה תזוזה בפורום הגיוני!
טליה אם את רוצה לעשות עם חברים ומשפחה- תזמיני אותם אליכם לבית תעשי בופה חלבי, ועוגה עם זיקוק בסוף..... בלונים, ואם יש גם אחיינים קטנים תעשי להם הפתעות...
למה ישר להעליב?
מתוקות שלי - טליה רשמה את ההודעה אתמול בבוקר ומאז נרשמו 100 הודעות ותגובות.... אז זה מה זה לא ישר!!!
טוב אז למה להעליב לא ישר אלא אחרי יום!!!!!!!1
מיצי מיאו
אם את עושה לו יומהולדת עם החברים את יכולה תמיד להזמין לו הפעלות ליום הולדת אני זמנתי לילדים שלי ומאוד נהננו, אפילו ההורים שיחקו.
דביר אמין - אני מציעה לך להחליף את השם, כי "אמין" אתה לא. וגם לא מעודכן.
זאת פעם ראשונה שאני שומע את זה. ההצעה שלי היתה הכי טובה ככה שאני לא כ"כ מבין את העוקצנות..