הצילו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות רציתי קצת לשפוך ולהתייעץ אולי יש משהו שאני עושה לא נכון?
    אז ככה- עידן!
    נהיה ממש קשה בזמן האחרון, כעקרון הוא ילד ממש טוב אבל בתקופה האחרונה הוא מתחצף ומקלל אותי כל הזמן ואהוד נגרר אחריו לא עוזר כלום לא איומים (אני אקח את הצעצוע\אין מחשב\תהיה בחדר וכו') לא עונשים, לא דיבובים(אתה כועס? תגיד לי ונפתור את זה יחד...) בקיצור כל הפסיכולוגיה הזו לא עוזרת בשיט. אני מוצאת את עצמי מהרגע שהוא חזור מהגןועד שהוא הולך לישון רק בחיכוכים איתו ובנסיונות לחנך אותו ללא הצלחה וזה ממש לא כיף:(
    והוא ממש מקלל אותי כבר נמאס לי
15 תגובות
עמוד 1
  • היי ממי,
    סליחה שאני לא מעודדת, אף גיל הוא לא קל..
    לפעמים אנחנו בטוחים שעברנו אתגיל שנתיים הנרא, ואז יש גם את גיל 4..
  • אני שמה אותו בחדר כשהוא מגזים לכמה דקות או לוקחת לו צעצוע שהוא אוהב ואומרת לו שעד שהוא לא יתנהג יפה הוא לא מקבל אותו אז הוא בסדר עד שהוא מקבל את הצעצוע ואחרי כמה דקות חוזר להתנהג לא יפה
  • ואין לי אפשרות לבלות עם כל אחד בנפרד לצערי בעלי חוזר רק בשבע וחצי בערב...

• אוייי "אני אשבור לך את הראש"..
    "אני יהרוג אותך"
    מוכר!!! כ"כ מוכר..
    שילה לפעמים עד היום אומר לי את זה.. או לאמונה!
  • עוד לא הגעתי לשלב הזה..טוב כנראה יש עוד עבודה לעשות..לפחות אני לא לבד חשבתי שעידן מוציא משפטים כאלה ושזה לא תקין
  • נראה לי שילה ועידן היו יכולים להיות חברים טובים
  • קודם כל החתימה מהממת!!! את נראת נהדר!!!
    דבר שני, אני גם באותה צרה
  • גם עלי עידן יורק....טוב שהזכרת לי...
    העניין עם המדבקות לא נראה לי יתפוס אצל עידן. הוא אם לא מבטיחים לו מינימום צעצוע באיזה 100 ש"ח לא חושב אפילו לנסות לרצות אותנו..
  • דף מדבקות גם עשינו!
    כל חמש מדבקות הוא היה מקבל הפתעה- 1/2 טופי/ גומי- נחשים כזה..
    או משהו אחר..
    אצלנו טופי זה חגיגה כי בד"כ אין טופי וממתקים בבית.
    זה היה מעולה!
    אצלנו זה היה בעיה כי זה היה לו ולהודיה ביחד וזה יצר תחרות קצת לא נעימה..
  • אגב שכחתי לספר, עידן עכשיו בניסיון גמילה מקקי...הגיע הזמן לקראת גיל 4

• מקפיצה הייתי שמחה לקבל עוד הצעות
  • כמו שפיתוש רשמה כל גיל הוא בפני עצמו

אני חושבת שאת צריכה לתת לו הרבה חיזוקים חיובים , איזה יופי ששיחקת יפה אם אהוד.. איזה יופי עשית ...

לא לתת לא הרגשה שאם לא עשה אז זה נורא
    תגידי לו לא נורא אני מאמניה שבפעם הבאה אתה כן תצליח

זה בעיה לתת לילד אחד סוכריה ולשני לא במיוחד שהשני כבר מבין ורוצה גם ואי אפשר לתגמל גם אותו שמתגמלים את השני
    אבל מה שכן אולי את יכולה להגיד לעידן התנהגת יפה אז אתה יכול לבחור באיזה משחק לשחק או איזה תוכנית לראות בטלווזיה

• פעם אחת תמיר דיבר לא יפה ואמרתי לו שיפסיק שוב ושוב

זה כמובן לא עזר....

איימתי בעונשים וגם זה לא עזר....

באיזשהו שלב אמרתי לו שממש לא נעים לי להיות איתו והלכתי לחדר שינה, סגרתי את הדלת....

מיותר לציין את השוק שלו ומיד את הבכי....

התעלמתי ממנו כמה דקות ואז הוא הפסיק לבכות והתחיל לבקש סליחה וכל מיני....

תנסי את זה, זה לדעתי עובד!
    חשוב להמנע מוויכוחים וממאבקי כח...

בהצלחה
  • ננסה את זה, תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה