סקר, חברות רווקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לככווולללןןןן

יש לי שאלה שאני רוצה להפוך אותה לסקר שלא קשור להריון.... (מנסה להעביר את הזמן עד שלישי הבא )

אז כך, יש לי חברה שהיא רווקה שאני מאוד אוהבת.
    אנחנו חברות מגיל 12 (אני בת 35) נולדנו בהפרש של יום ואנחנו ממש באותו הראש ודומות בהמון דברים.
    כייף לי להפגש איתה ולדבר שעות. הבעיה, שלא יוצא לנו להפגש הרבה. אתן יודעות, יש לי ילדים, בעל, בית, עבודה.... אז כשאנחנו נפגשות, אנחנו מסוגלות לדבר עד השעות הקטנות של הלילה.
    השבוע נפגשתי איתה וכמובן שנסחפנו בדיבורים ופתאום ראיתי שהשעה 1:30 בלילה ומיד טסתי הביתה.
    בעלי בבוקר מאוד כעס על השעה המאוחרת שחזרתי. כשהסברתי לו שנסחפנו בדיבורים, הוא לא הבין על מה יש לנו לדבר ככ הרבה.

טוב אז הסקר שלי:
    האם יש לך חברה רווקה?
    האם בעלך לא אוהב את החברה רק בגלל שהיא רווקה?
    מה אתן חושבות? האם באמת מישהי נשואה אמורה להתרחק מחברות רווקות?
    ובכלל, האם בעלך מפרגן כשאת נפגשת עם חברות בלעדיו?

תודה על השיתוף

וחג חמישי שמח
12 תגובות
עמוד 1
  • אז ככה:

1. יש לי המון חברות רווקות
    2. בעלי לא אוהב את אחת מהן...
    3. אני חושבת שאפשר לשלב זה תלוי בשתיכן
    4. לבעלי ולי יש חוק פעם בשבועיים יש לו יום חברים ופעם בשבועיים יש לי יום חברות וגם אם צריך לפנות עבור השני את הבית עושים את זה...

כל זה כמובן פועל ועובד בתנאי שבשבוע שאנחנו לא נפגשים עם החברים/ות אנחנו עושים משהו אינטימי יחד...(סרט,פאב,מסעדה...)
  • קורין שלחתי לך בקשת חברות בפייס...... אני רואה שאישרת

נעים להכיר
  • רוב החברות שלי נשואות!
    אבל כבדות לאללה ....
    אני יוצאת יוצרים הרווקות , בעלי מאוד מפרגן ואוהב אותן!
    גם הוא יוצא פעם באף פעם עם חברים..חחח הוא טיפוס של בית!

חני
  • בכיף מאמי!!!
    נעים גם לי...

אני חושבת שמאוד חשוב לצאת קצת לבד..
  • אז להלן התשובות :

האם יש לך חברה רווקה?- אכן כן יש לי כמה
    האם בעלך לא אוהב את החברה רק בגלל שהיא רווקה?- אין לו בעיה עם זה
    מה אתן חושבות? האם באמת מישהי נשואה אמורה להתרחק מחברות רווקות?- ממש לא רואה בעיה בנושא, חברה זו חברה רווקה או לא
    ובכלל, האם בעלך מפרגן כשאת נפגשת עם חברות בלעדיו?- בעלי תמיד מפרגן לי כשאני הולכת עם חברות ומעודד אותי ללכת כשאני מתבאסת להשאיר אותו לבד בבית ואין בסביבה עוד גברברים של החברות
  • חני, גם בעלי כמו בעלך אוהב בית. אבל אני חייבת פעם ב... קצת לצאת עם חברות, לשאוף אויר...
    אני ממש חייבת את זה, זה ממלא לי את המצברים
    אני תמיד אומרת לבעלי שהוא צריך להפגש יותר עם חברים שלו, וממש אין לי בעיה עם זה.
    כשאני יוצאת, הוא מפרגן, אבל כשאני חוזרת תמיד הוא עושה פרצופים וכל פעם הוא מוצא משהו אחר.... ממש מקלקל לי את הכייף שהיה לי
  • גם לי יש חברות רווקות וזה ממש לא צריך להפריע !!!!! לבעלי לא מפריע כשאני יוצאת איתן והאמת שלפעמים זה ממש ממש ממש חשוב לצאת רק החברות. יש דברים שהן רק של בנות, אין מה לעשות (ולא נראה לי שזה עובר עם הגיל ) בכל מ קרה לדעתי פשוט תנסי לפרגן לו גם שיצא ותסבירי לו כמה שזה חשוב לך ושזה עושה לך טוב. בעיניי אסור לוותר על זה, פשוט צריך להרגיל את הבעל!
    רעות
  • היי,
    1. הי יש לי כמה חברות רווקות לא הרבה כי כולם כבר התחתנו...
    2. בעלי לא ממש מפריע רווקה או לא... בעלי מפרגן מאוד לא משנה עם מי אני יוצאת רווקה או לא,לאן וכיו"ב...

3. לדעתי חשוב מאוד מאוד להיות בקשר עם חברה טובה שהיא רווקה גם ככה המציאות להיות רווקה לפחות בשכבת גיל שלי (30) זה כבר מציאות יותר מורכבת ואני לא הייתי רוצה שחברה טובה שלי נשואה תתרחק ממני אם הייתי רווקה,אלא להפך- אני מתקשרת יותר,מקשיבה המון ומשתדלת להיות זמינה כמה שיותר,נראה לי שזה נותן תחושה טובה מאוד וחברית מאוד.
    elya
  • אני יכולה להבין את הסיטואציה...
    לי גם יש חברה אחת רווקה (האמת אני לא יודעת למה התכוונת בהגדרה רווקה, כי רוב החברות שלי הן עם בני זוג פשוט לא נשואים עדין) ובעלי לא ממש מחבב אותה במיוחד
    אבל הוא מבין שלפעמים אני כן צריכה את הזמן שלי איתה ועם שאר החברות
    והוא דווקא מאוד מאוד מפרגן :)
  • הי!
    וואי, הסקר הזה מרגיז אותי בעצם קיומו..... (רוניתאי - לא משהו אישי חלילה) אני מאוד לא אוהבת את הרעיון שאחד מבני הזוג מגביל את השני. כמובן שהכל צריך להיות בפרופורציות, אבל כל עוד אף אחד לא הולך לקיצוניות - לדעתי אין שום סיבה (וגם אין מזה שום תועלת בד"כ) להקשות על בן/בת הזוג.
    לי יש חברות רווקות ולא רווקות, ואנחנו מקפידות על זמן איכות ללא בני זוג, בדיוק כמו שבעלי יוצא פעם בשבוע-שבועיים עם חברים שלו ממין זכר. יותר מזה - יש לנו אפילו סופי שבוע בנפרד מדי פעם (ההורים שלי גרים רחוק, ולפעמים אני נוסעת לבקר אותם לבד).
    בקיצור - אין כמו לנוח אחד מהשני מדי פעם ולתת מרחב מחייה.
    דרך אגב, החברה הרווקה שלי היא במועדפת על בעלי, אבל נראה לי זה לא קשור לסטוט המשפחתי שלה אלא לאישיות שלה
  • ענת, אני מבינה אותך לגבי הסקר המעצבן. בגלל זה עשיתי את הסקר, כי אותי מעצבן שכביכול בעלי לא מגביל אותי כשאני אומרת לו שקבעתי עם חבר. אבל כשאני חוזרת תמיד יש לו טענות. פעם אחת, למה חזרתי מאוחר מידי, פעם שניה על זה שהגדול בכה לו ובעלי לא שמע אותו.... וכן הלאה.

כשאני אומרת חברה רווקה, אני מתכוונת שהיא לא נשואה, לא בהכרח שאין לה חבר.

• יקירתי, תנסי לאלף אותו... או פשוט להסביר לו שהדבר הזה חיוני לבריאות הנפש שלך, ושה"הקרבה" שנדרשת ממנו מדי פעם היא ממש זניחה לעומת אימא ואישה שפויה ומרוצה שהוא מקבל בבית ושאת מאוד מעריכה את עזרתו כשהוא נשאר איתם/בלעדיך לבד, את יודעת שזה לא תמיד קל/כייף, אבל אין פתרון קסם ואין דרך אחרת ואת חייבת את זה מדי פעם, נקודה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה