-
אני מסכימה איתך
זה לא שאתם נוסעים ושניהן צריכות להיות שם
מעין הולכת לישון שם בשביל הכיף שלה וצריך לתת לה את הכיף הזה
-
-
חהחה את מצחיקה אותי עם התגובה שלך!
למה? כי ככה אמא שלה החליטה!!!!!
-
את מצחיקה כשאת עצבנית
-
צודקת. ואת לא חייבת לה הסברים.
אישך לא מודע לבעיה של האפליה?
-
-
פייס: ortal_hori
-
[
[
-
גם אצלי זה ככה ! אחרי כל שיחה עם חמתי בעלי מתקשר לתת לי דגשים... במיוחד אם אני לא עונה. למה את לא עונה לאמא שלי ? אמא שלי אמרה שיש ממתינה אצלך מלא זמן, אמא שלי רוצה לבוא אלינו אבל אמרת לה שאת לא בבית. נו ? כל זה עדיין נכון, אמת ויציב גם אחרי שאתה התקשרת. טוב ביי...
-
זוהריקה - זה מה שעיצבן אותי!!!!
מה לא ברור???
-
-
פנינוש - אני בהחלט אומרת להם, גם האיש שלי אומר, יש סימנים ואיתותים והם גם לפעמים מבינים אותם
-
-
-
-
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
ציקי - העובדות הן עובדות
-
-
אין עלייך בתגובה
-
-
אז תגידי שכל מה שאת צריכה זה שאמצא לי על מי לכןעס. ברגע אני מוצאת. זה עדיף מאשר לספר משהו טוב
-
בדיוק דיברנו היום על משהו דומה
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
צ' - אמרתי את זה כסיבה כאשר בתוכי ידעתע למה הן לא יכולות לישון שם ביחד, זה השיקול. שמעין והם יחזקו את הקשר ביניהם.
-
נכון, ואפילו אם הקשר ביניהם היה טוב והם היו יודעים לחלק יחס נכון גם אז לא בטוח שהייתי שולחת את שתיהן... לא יודעת זה תלוי ביחסים בין האחים ביחסים בין ההורים לילדים. דיברנו היום פשוט על משפחה שלי שיש להם 2 בנות שהקטנה יותר פשוט מנהלת אותם וזה כי הם מאפשרים לה. ודברנו בדיוק על מקרה כזה שהגדולה רוצה ליסוע לדודים והיא לא יכולה כי "מה הקטנה תגיד?" כאילו רציתי להגיד - שתבכה כל הלילה
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
אני בהחלט חושבת שיש מקום להפרדה כי זה מעצים את הילדים, לכל אחד יש את המקומות המתאימים לו ונכונים לו.
מה הקטנה תגיד? שיסבירו לקטנה שיש דברים שהיא עד לא יכולה לעשות או שפעם אחותה ופעם היא....
אצלי תמיד החששות מה נגיד לגדולה
-
בדיוק...
אצלם זה מתבטא לא רק במקרים כאלה זו התנהלות של הורים מול הילדים. האמא שם היא כביכול קשוחה אבל היא כ"כ לא....
ילד יפה של אמא
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
מסכנות הילדות. שתיהן.....
-
מסכנים גם ההורים
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
סליחה, כן?