שאלה על תמ"ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי מביניכן שמאכילה בסימילאק/ מטרנה - הקקי של התינוק מסריח?

כי של גיא מסריח בטירוף!!!!!! גם הפלוצים שלו!!!

8 תגובות
עמוד 1
  • הקקי מסריח. הפלוצים לא.
    נראה לי שאפשר להבחין בין ריח ממש מסריח של קקי (טבעי) לבין ריח "מקולקל" שנובע ממשהו.
    לדעתי הריח שונה בצורה מהותית. זה לא רק אינדיקציה של יותר/פחות מסריח.
    איך זה מרגיש לך?

מיכל

• אני מניקה את אופק...

אבל מאז שהתחלתי להוסיף מטרנה (2 בקבוקים ביום בערך..)

הקקי נהיה מסריח יותר ושינה את הצבע שלו.

זה טבעי שזה ככה כיוון שתחליב חלב בכל זאת זה לא משהו טבעי אלא תרכובת שמכינים ולכן זה שונה מקקי של הנקה...
  • בובה,

אני נותנת סימילק. הקקי אכן קצת מסריח אבל אני לא יודעת מה זה מאוד מסריח.

ולמה את חושבת שאת צריכה לבדוק אותו אם הוא עושה קקי כל יום? לדעתי ההיפך זה טוב שהוא עושה ולא משנה אם זה מסריח או לא.
  • ג'ני - כי אני לא יודעת מה תקין ומה לא... הקקי ממש מסריח, ברמה שאני נושמת דרך הפה כשאני מחליפה לו, בשביל לא להריח...

• בובה,

גם קקי של נועה קרמי (אלא אם כן מצליח להתייבש בחיתול לפני שאני מספיקה להחליף ואני מחליפה מלא).

גם לי יש חוש ריח מפותח ואני רגישה לריחות אבל כנראה את עוברת אותי בגדול
  • האמת שנראה לי שבגלל שהרחתי כלכך הרבה קקי במעון אני כבר לא רגישה לריחות כאלה
    הקקי של הדס, עם הנקה ועם סימילאק מריח לי אותו הדבר- אין כמעט ריח.... (או שיש ופשוט אני כבר לא רגישה לזה)

מינה- תשאלי אחות בטיפת חלב או אחות בקופ"ח שלך (דרך הטלפון)

• שניהם אוכלים סימילאק והריח זה ריח של קקי רגיל. לאוריאל של גדולים ולנטלי ריח של קטנים

• האכלה בתחליף מטרנה יוצר ריח צואה מסריח במיוחד.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה