שכיבה על הבטן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאיזה גיל השכבתם על הבטן- בשעות היום?
    הכוונה לישון...
    כי כדי להרים את הראש זה מוקדם
14 תגובות
עמוד 1
  • את יונתן מגיל חודש (עד גיל שבועיים ישן על הבטן בפגייה).
    את איתמר מגיל לידה, אבל הוא לא אהב, אז ישן על הגב רוב הזמן. משלמד להתהפך ישן על הבטן.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • את דור היתי שמה הרבה לישון על הבטן בהתחלה הוא לא כל כלך אהב אבל אחר כך התרגל

מה שלום הנסיכונת?
    היא מדהימה

• תאיר מגיל חודש וחצי ישנה רק על הבטן.
    ואוראל מגיל 4 חודשים.

• אני פחדתי לעשות את הטעות שעשיתי עם אופיר שהיא לא הייתה ישנה בכלל על הבטן ובגלל זה שנאה להיות על הבטן אז שחר אפשר להגיד רוב שעות היום על הבטן, ובלילה כשהיא לא מצליחה להירדם אני שמה אותה על הבטן ולפעמים גם מתוך שינה אני הופכת אותה על הבטן
  • את ליאם 4 חודשים,
    ואת סער ביום שחזרנו מבית החולים.
  • אדיר מגיל חודש
    אמילי מגיל שבועיים

• אצלי שתיהן לא אוהבות להיות על הבטן
    וזה טוב לי כי אני גם פחדנית ולא רוצה שישנו על הבטן

• מגיל 0
  • מגיל יום
  • אני העלתי את זה לפני כמה זמן מצחיקולה אחת. את שקד לא השכבנו בכלל ואת יהב אחרי שבועיים שלושה ורוב היום הוא על הבטן. בהתחלה יוסי היה היסטרי ואסור ופה ושם והוא למד שיהב ישן יותר טוב על הבטן ולאט לאט הוא בעצמו שם על הבטן. הלוואי שיכולתי גם בלילה אבל יוסי כזה היסטרי שלא מוכן בלילה והכי קטע שאדון יהב התרגל לבטן ולא רוצה על הגב ככה שחצי לילה או במיטה שלי איתי שזה אין לו בעייה או בידיים או כל דקה אני שמה לו את המוצץ. לצערי אני לא יכולה להרדים על הבטן ואחכ להפוך כי יש לו שינה כזו חלשה שאני רק מרימה אותו או מעבירה אותו מהידיים לעריסה הוא מתעורר איזה בעסה

• את שניהם מהרגע שחזרנו הביתה.... רק ככה ישנו טוב

וגם הרימו את הראש יפה

• לדעתי בשום שלב אין בעיה שיישנו על הבטן במשך היום, כל עוד זה בהשגחה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה