מטרנה וסימילאק.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מניקה את אופק ומוסיפה גם בקבוק מטרנה בערך פעמיים ביום..

יש לי קופסא חדשה סגורה של סימילאק + המון דוגמיות...

האם יש מישהי שיש לה קופסאת מטרנה חדשה והיא נותנת סימילאק ורוצה להחליף???

כי חבל אין לי מה לעשות עם הסימילאק...

ועוד שאלה קטנה: מותר לתת גם וגם? נגיד לפתוח קופסא מטרנה וכאשר הסתיימה לפתוח סימילאק.???
9 תגובות
עמוד 1

• ממליצה לך מאוד לקנות את המטרנה TO GO.
  • נכון...

האמת שזה מה שאני עושה.
    עד עכשיו אני משתמשת במטרנה TO GO , יש לי קופסא סגורה אבל בינתיים לא פתחתי אותה בכלל...

• ניראה לי שעדיף לבנתיים לא לפתוח עד שתעלי בכמויות ובתדירות האכלה..

תכנסי לאתר שלהם ותזמני משם דוגמיות בחינם.
  • באמת עדיף לא לפתוח..

הזמנתי כבר באתר

אבל לא נראה לי שהם ישלחו לי יותר מפעם אחת... כל פעם שהם שולחים מקבלים 2 דוגמיות...
  • למטרנה אין קופסאות קטנות כמו סימילאק?

• יש לי קופסא של 400 ג'

השאלה אם זה ייגמר תוך שבועיים...אחרת קצת חבל לפתוח
  • על האריזה של המטרנה כתוב "ניתן להשתמש עד 30 יום מרגע פתיחת האריזה".
    זאת אומרת שיש לך 30 יום. לא שבועיים ולא שלושה.
    לדעתי אם את נותנת פעמיים ביום והיא אוכלת 120+, האריזה תתרוקן אחרי 30 יום ואפילו פחות.
    וגם אם יישאר, זה לא יהיה כ"כ הרבה. בכל אופן ההפרש בעלויות בין הדוגמיות לבין האריזה הוא עצום. תעשי את החשבון לבד. כך שעדיף אפילו לזרוק שאריות מלהשתמש בדוגמיות.

ולא הייתי ממליצה לזגזג בין מטרנה לסימילאק, למרות שאולי בריאותית אין לכך סיבה, אבל לכל פורמולה רמת עיכול משלה, וטעם שונה. אני לא מאמינה שאחרי הסתגלות למטרנה, יהיה קשה להרגיל למשהו אחר..

זוהי דעתי
  • וטיפ קטנטן:
    כשאני פותחת אריזה חדשה, אני מציינת על האריזה בטוש שאינו מחיק, את תאריך פתיחת האריזה. שלא יהיו ספקות.
  • לא ידעתי שזה ל-30 יום.. מעולה אז באמת שווה לפתוח...

באמת רעיון טוב לרשום את התאריך שפתחתי את האריזה רעיון גאוני!!

אז אם לא מומלץ לשלב בין מטרנה לסימילאק אז אין לי מה לעשות עם הרבה סימילאק שבכלל לא פתחתי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה