חוויות מהשקיפות העורפית :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אתמול עשינו שקיפות עורפית

טוב, תקשיבו- זו אחת הבדיקות המרגשות! לא ציפיתי שאתרגש ככה! ממש ראינו את כל הקטנצ'יק (או הקטנצ'יקית) והכי מרגש- תוך כדי הבדיקה הוא או היא זזים בפנים וממש רואים את הידיים והרגליים זזות!! תקשיבו, התחלתי ממש לצחוק שם

בהתחלה הרופא התחיל את הבדיקה חיצונית, אבל הקטן היה מונח לא טוב ולא רצה להסתובב, אז הוא עשה את הבדיקה פנימית.. והוא עדיין לא מסתובב- אז הרופא אומר לי "תשתעלי"

ואני עם כל הקונסטרוקציה בתוכי מתחילה להשתעל ומייד אחרי זה להתפוצץ מצחוק..
    קיצר- אחת הבדיקות

ברוך השם- הכל יצא תקין..
    עכשיו מחכה לסקירה המוקדמת..

הרופא אמר שנראה לו שמתפתחת גברת קטנה נראה בסקירה.. אבל מה שבא ברוך הבא!! רק בריאות!

תודה לכן על התמיכה לפני הבדיקה- באמת צריך רק להיות רגועות ולקוות לטוב!
16 תגובות
עמוד 1
  • אכן בדיקה מרגשת.....
  • אני ממש ממש ממש מחכה!

ביום שבת אנחנו הולכים לספר למשפחה הקרובה הפעם החלטנו לחכות עד אחרי השקיפות ולא לספר ישר..
  • איזו התרגשות!!!!!!!!!

אני מחר הולכת לעשות שקיפות עורפית ובעלי מחכה לזה יותר ממני
  • תעדכני מחר איך היה!!!

זה הריון ראשון אצלך?
  • כן, הריון ראשון
  • לא, אצלי זה גם הריון ראשון..

יותר נכון שני- אבל אין לנו עדיין ילדים כי היתה לי הפלה בהריון הראשון.. דווקא בפעם הראשונה סיפרנו למשפחה הקרובה אחרי הבדיקה של הדופק.. והפעם החלטנו לחכות עד אחרי השקיפות.

האמת שנראה לי שהאמהות כבר די מזמן חושדות, אבל לא נכנענו ולא סיפרנו

אנחנו ממש קרובות בתאריכים! אני היום 12+4

• אוי, מצטערת לשמוע.

תעשי לך סרגל כדי שנראה באיזה שבוע את!!
  • מתחילה לעבוד על הסרגל

ואני סיפרתי לאחת העובדות, אבל עוד לא למנהל.. מחכה לסקירה
  • אין ספק שזאת אחת הבדיקות המרגשות שיש!!!
    סוףסוף הוא לא איזה נקודה קטנה- אלא ממש יצור חי!

יאללה- בת בת בת

• אני גם רוצה בת
  • כל בדיקת אולטרה סאונד מרגשת יותר מהשניה חח, חכי תראי בסקירה! אצלי ראו איך הקטנצ'יק מוצץ אצבע
  • אין אין על הבדיקות האלה אני כבר רוצה שוב נו....
  • תודה רבה על התגובות- אתן מקסימות
  • איזה כיף!!!

באמת כל בדיקות האולטרא סאונד מאוד מרגשות וככל שעובר הזמן והילד יותר גדול אז את יכולה לראות ממש בן אדם גדול
  • באמת בדיקה מרגשת בטירוף

• ברוך ה'!!!!

[/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה