מצרפת לכם מהרצאות שעזרו לי בתקופה שניסנו,לחצי פלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

http://www.hidabroot.org/MediaSupplier_List.asp?CategoryID=8&MediaType=0&SupplierID=1&Mode=2&Lang=0
    יש לבחור את הנושא שאת מתחברת הקליקי על זה וראי כמה הנשמה זקוקה וכל אדם לחיבוק ולהוריד מעצמינו כעסים,כי זה לא אשמתך שאין הריון בע"ה בקרוב יגיע ההרצאות אולי לא יעודדו אותך לגמרי ,כי זה באמת לא קל,אך אני בתור אחת שבאמת בכתה יום ולילה זה המקום ההרצאות האלה שפתחו לי דלת להבין שלא הכל רע .
    אם תירצי לראות כמה השגחה יש מהשם :
    היום בערוץ 97 בYESבשעה 18:00 בערב ,יש הרצאה על גלעד שליט ,מי שלא יודע :גלעד שליט חזר ביום שיוסף הצדיק ,ניחטף,גלעד וגם יוסף חזרו עם חולצת פסים .כותנת פסים-ועוד הרבה דברים שלדעתי ישיארו אותכם פעורי פה,וזה יוביל להאמין שהשם שומע כל תפילה.
    מי שצריכה לדבר אשמח לעזור,כי מבחינתי האתר הזה חלק מלעזור לי שהיתי בעת מצוקה,אשמח לעזור לדבר לעודד,כי מבחינתי השם הוא כל יכול אל תתיאשו .ושוב אני לא ניראת דתייה בכלל הכל מהניסיון להרות ששינה לי את חיי לטובה .ברוך השם.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה