היי כולן, - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומכן?...

רציתי לספר לכן שמחר, ה - 25/11, הוא יום שהוכרז ע"י האו"ם כיום הבינלאומי למלחמה באלימות נגד נשים. זה קרה ב - 1999, ומאז בכל שנה ב - 25/11 מ *** ו ת מדינות העולם החופשי את זמנן למלחמה באלימות נגד נשים - שלה צורות רבות ומגוונות.

מצרפת קישור לאתר רלוונטי:
    http://www.no2violence.co.il/Links.htm

ע"פ מחקרים עדכניים - 1 מכל 10 נשים בישראל סובלת מאלימות במשפחה!!

חברה המתירה גילויי אלימות היא חברה החוטאת לחבריה ואינה מגנה עליהם, היא מסוכנת והרסנית.

ביחד נילחם בתופעה!!!!!

שרון.
11 תגובות
עמוד 1
  • חשוב מאד
    פייס: ortal_hori
  • אורטלי
    קורה שלא מגיבים דווקא כי זה יותר מידי נוגע...
    אני מקווה שראו ולמי שזה נוגע - נעזרת.
  • אני רק עכשיו ראיתי

• ממש עצוב לשמוע את תוצאות המחקרים....לא היה לי מושג שזה המצב
  • עצוב
  • חשוב להעלות את המודעות. שמעתי השבוע ברדיו אישה מדברת על מה שסבלה 9 שנים מבעלה ורציתי לצרוח ולבכות בו זמנית
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה

• בדיוק קראתי בשבת כתבה על שתי בנות צעירות שנמצאות בקשר אלים.

הדבר הכי מזעזע היה שאחת מגיעה מבית חם ואוהב שלא חסר לה כלום- מה שאומר שזה יכול לקרות לכל אחת שמספיק חלשה

והאשמה העצמית הזאת - שזה הגיעה לי... שתיהן מצדדות בחלאות ורוצות להתחתן איתם

מזעזע
  • בתוך ליבי זה הפחד שלי על הבנות
  • נטלי - הרגת אותי
    פייס: ortal_hori
  • נטלי - תודה חמודה, על השיתוף .
    האמרה של אמא שלך היא כן נכונה, בעיני... גם אם לדעתך היא "שכחה" פרט חשוב מאד בחוויות העבר שלך.
    וגם החשש שלך כיום על הבנות שלך הוא די מוצדק, אם נשים יד על הלב... (1 מ - 10, זה 10% מאוכלוסיית הנשים - בכל גיל, בכל מעמד, בכל מקצוע, מוצא ורקע תרבותי. זה מה שגילו מחקרים אחרונים. אשה יכולה להיות עו"ד או רופאה - ועדיין לסבול מאלימות.)
    אבל את יודעת מה?... הנה אני מחברת את מה שאמא שלך אמרה, לחשש שלך:
    את יודעת מה המגן הטוב ביותר כנגד סבל מאלימות במשפחה:
    קשר טוב עם דמויות מגוננות - בדר"כ וברב המקרים, מדובר בהורים.
    כאשר יש לאשה קשר טוב, פתוח, מכיל ומוכל עם הוריה, והיא מרגישה שהיא יכולה לפנות אליהם כשהיא במצוקה - ברב המקרים זה יהווה מגן כנגד סבל (לפחות מתמשך... ) מאלימות.
    אז אני יכולה רק לאחל לך, ולכולכן - שהקשר עם בנותייך יהיה טוב, מכיל, פתוח (!!! חשוב!!!) ומזמין לשיתוף.

תודה על התגובות בנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה