בייביסנס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב בנות,
    אני מתלבטת האם לרכוש מכשיר בייבי סנס לקראת הלידה...
    האם יש לכן? מתכוונות לרכוש? יתרונות חסרונות?
    אשמח לכל חוות דעת בנושא...
    תודה!

13 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי זה חובה רק בשביל השקט הנפשי.

חסרון- עלול לצפצף ללא סיבה... לי זה לא קרה...

אני לא הייתי יכולה לישון בלעדיו

• מבחינתי אין חסרונות, ואין מה להפסיד
    לא מוותרת עליו בשביל שום הון שבעולם
    נותן לי שקט נפשי

• קנינו חדש, לא מוותרת עליו!

אולי יש חסרונות, לא יודעת. אני כן יודעת שאני ישנה בלילה בשקט (כשאני ישנה

• היי
  • קבלנו מחברים,לא תמיד אני מפעילה אותו,כי לפעמים כשאני מוציאה את מאיה מהמיטה ודוכחת לכבותת אותו,הןא מצפצף אחרי איסה דקה וחצי,לא עלינו זה כבר מאוחר מידיי

[[url=http://www.familylobby.com]
  • אני קניתי גם
    זה בשביל השקט הנפשי בהחלט....
    בהתחלה בודקים כל שניה, למרות שהבייביסנס עובד אבל לאט לאט זה נרגע....

הבעיה שהיתה אצלי זה
    שלא יכלתי להפעיל מאווררר מעליו- (כי זה כלכך רגיש שזה הרגיש את הרוח כנשימות) ולא היה לי מזגן- אז היתה בעיה בקיץ!
    אבל הסתדרנו

• אכן מפחיד גם אני קניתי והשתמשתי בו אולי אולי אולי שלושה ימים
    הוא צפצף לי בלי סיבה וכמעט מתתי ומאותו רגע החלטתי שטוב לי בלעדיו, גם ככה הילדה לא היתה ישנה יותר מ 10 דקות (גזים של החיים) ואם היא היתה ישנה יותר מ10 דקות משהו כמו רבע שעה הייתי קמה בודקת
  • לי היה עם זהר ולדעתי מיותר , אחרי כמה חודשים ( שבקושי השתמשתי בו ) החזרתי אותו למוצצים -אמרתי להם שהוא מצפצף בלי סוף וקיבלתי זיכוי

• תודה בנות, שלא נצטרך אבל אולי ליתר בטחון נרכוש אחד, נראה לי שאחרי הלידה בע"ה נבדוק איך אני עם עניין הלילות ואז נחליט.... שיעבור בשלום לכולם, אמן!

• רק אני המוזרה שקנתה אותו והוא מחובר במיטה והכל, אבל לא הדלקתי אפילו פעם אחת...
  • לי יש בייבי סנס זה פשוט נותן לי לישון בשקט
    לגבי החסרון אומרים שהוא מצפצף יש בייבי סנס עם שני לוחות ששמים מתחת למזרון אז גם עם התינוק זז הוא קולט את הנשימות שלו שיהיה רק טוב אמן

• אנחנו קנינו בשביל השקט הנפשי. הוא אף פעם לא צפצף סתם והפעלנו גם מאוורר בקיץ וזה לא עשה שום בעיה. מה שכן אם הפעלנו את המובייל והוצאנו את הילד הוא לא צפצף....
  • יש, מעולה לשקט נפשי. חסרון - כשבטריות נגמרות הוא מצפצף על פארש אבל זה חיסרון קטן לעומת יתרון גדול

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה