הי יקירה,
וואו, מצב רוח שלך לא משהו... אבל מה שטוב - זה לא בלתי הפיך...

אני מניחה שחלקנו, אם לא רובנו, יודעות בדיוק על מה את מדברת וכל אחת שמאוד רוצה להכנס להריון וזה לא קורה אחרי דקה מרגישה את התחושות הקשות האלה, נכנסת לסטרס ועל הדרך משגעת את בן הזוג ואת עצמה....
אבל! א -זה טבעי וברור, אנחנו בעידן של אי דחיית סיפוקים... ב - לצערי אף אחד לא יוכל להגיד מילות עידוד שונות מאלה שאת כ"כ לא רוצה לשמוע... זה פשוט לוקח זמן לפעמים!!! תקראי קצת באינטרנט (אם עדייו לא עשית את זה...) על סיכויים להכנס להריון בכל חודש נתון. הם מאוד רחוקים מ-100% גם אצל זוגות בריאים ותקינים.
גם לי יש אחות שנכנסה לאחרונה להריון, שיתפתי פה את הבנות בתחושות הקשות שהיו לי בהתחלה.. זה לא מוסיף לשקט הנפשי, אבל זה עובר די מהר.
ומבחינה מעשית: כמה זמן אתם מנסים? האם המחזור שלך סדיר?
חושב מאוד לאתר את מועד הביוץ. אם המחזור סדיר, המשימה הזאת די קלה, אבל גם עם לא סדיר אפשר להסתדר. בדיקות ביוץ ביתיות לא אמינות לגמרי, אבל אצל חלק גדול מהנשים הן נותנות אינדיקציה נכונה. אפשרות נוספת (ומומלצת) - לקיים יחסים יום כן יום לא סביב תקופה הביוץ המשוערת. כמבן שיש עוד הרבה דברים שניתן לעשות, אבל זה כבר פונקציה של התייעצות עם רופא נשים.
יפתי, אני שולחת לך חיבוק וירטואלי חזק, אל תתני (עד כמה שאפשר) לייאוש הזה להשתלט עליך ולמנוע ממך להינות מהיומיום. יום שעובר - לא חוזר!...
כולנו פה פחות או יותר באותו מצב, זה טבעי וזה בסדר, יש רגעי משבר, אבל הכי חשוב להמשיך הלאה, לעשות הרבה סקס

וולהאמין ולדעת שיהיה טוב!

המון בהצלחה,
ענת