התלבטות לגבי 2 שמות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי מתלבטים בין 2 שמות לבן : ליאם או לירוי..מה אתן אומרות ? מה יותר יפה? אם יש לכן עוד הצעות אשמח לשמוע
23 תגובות
עמוד 1
  • אמממ מבין השניים ליאם
  • לירוי מיוחד דווקא

• ליאם

• ברור של- ליאם

• שניהם יפים..
    אבל לירוי יותר מיוחד..
    [/center]
    ]
  • לירוי יותר מענין[יש המון ליאם]
  • מבין שניהם ליאם
    חחחחח לירוי מזכיר לי תהילה חחחחחח

אבל אם את רוצה שמות יפים אני הכתובת חחחחח

סתם אבל אני מאוהבת בשמות ראם נווה להב נועם אלעד עומר זיו זוהר בקיצור רשימה אין סופית (ארבעת הראשונים מובילים אצלי)

• וואי סיוי הרגת אותי גם לי לירוי מזכיר תהילה ולא היה נעים לי לכתוב לה... חחחחח

• חחחח סיון, הרגת אותי! גם אני ישר חשבתי על לירוי מתהילה
  • ברור שליאם!
  • אני אוהבת ליאם...
    לדעתי שם מהמם ומיוחד....
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • אני אוהבת את שניהם באותה מידה
  • חחח סיוןן הרגת אותי לא חשבתי על זה

• בעיני לירוי יותר מיוחד ופחות נפוץ, אבל כשמבטאים את זה לי-רוי ולא כמו לירוי מתהילה

• אני אוהבת יותר את השם ליאם...

• התחברתי יותר לליאם..
    בהצלחה בבחירת השם!

• ליאם
  • ליאם יותר יפה מלירוי בעיני..יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אני אוהבת את ליאם יותר

לירוי נשמע לי מחו"ל....

• אני אוהבת רק שמות עם משמעות...

מה פירוש השם לירוי? מה פירוש השם ליאם?

לדעתי אם תבחרי שם לפי המשמעות הבחירה תהיה מתאימה ועמוקה יותר... וגם תהיי יותר שלמה איתה.
    זה מאוד חשוב לדעתי

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• שני השמות מהממים!!!
    לבנים של קוראים רוי וליאם
    You're my heart, you're my soul

• ברור שלירוי יותר יפה

• אני בעד ליאם!

אורטל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה