בוקר אור בנות-שאלות של אמא טריה :))) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרתי לתפקד בערך,
    ככה כמה שאלות
9 תגובות
עמוד 1
  • 1. אם הוא יושן טוב עושה פיפי וקקי אז הוא אוכל טוב
  • 1. אם הוא יונק עם הפטמת סיליקון טוב מאוד למה שיהיה רעב?
    אחרי שהוא מסיים לאכול הוא רגוע וישן? רק אם הוא לא שקט הוא כנראה עדיין רעב.

2. תנסי להכניס אותו עטוף באיזה בד לאמבטיה שירגיש שהוא עטוף...בגיל הזה כולם צורחים כשמפשיטים אותם.
    ולגבי תדירות האמבטיות- יש גישות שונות וזה תלוי ברמת ה OCD אצל כל אחת
  • בובה

• תודה בנות .......על התשובות המפורטות....
    ההנקה מתסכלת אותי
    אני בוכה כי אני רוצה להניק וצד שני לא כי קשה לי ממש
    ואז הרגשה חרא יעני מה אני אמא רעה
  • בובה,

כאמא טריה לאמא טריה והניסיון שלי עד כה
  • קודם כל שום שאלה היא לא מפגרת כולנו היינו שם

• גם לי בהתחלה היה קשה עם ההנקה והיו לי פטמות סיליקון (בגלל בצקת בשד) אבל לאט לאט זה הסתדר אבל כמו שכבר אמרו כאן הבנות אם את לא שקטה תתני לו תוספת מטרנה או סימילאק. לגבי מקלחת אני מקלחת אותו כל יום (חוץ מיום שישי שאנחנו יוצאים בערב להורים שלי או לחמותי ואז אני לא מרטיבה לו את הראש לפני) כי לדעתי כל הטקס הזה של המקלחת, הלבשה והאכלה יוצרת אצלו שינה רגועה וארוכה יותר. גם אצלי הוא בוכה בדרך כלל שמתחילים להלביש אותו (הילד שלי אוהב להיות ערום )
  • שלום לך....
    הגיע זמן השאלות? ככה זה... כולנו עברנו את זה.... אל תרגישי מבויישת או כמו שכתבת" שאלה מפגרת" אין כה דבר! כל שאלה לגיטימית....

1. לגבי הנקה
    כן בהתחלה זה כואב, שורף, והתינוק לא יודע לתפוס כמו שצריך...
    א-בל- בעזרה של אחות טיפת חלב/ יועצת הנקה וכמובן ככל שהזמן עובר התינוק גדל וגדל
    הכל יסתדר!
    אני בהתחלה הנקתי עם הפטמת הסילקון כי גם לי היתה פטמה שטוחה.. ולאט לאט, ככל שעבר הזמן הדס תפסה יותר טוב את הפטמה וכבר לא הייתי צריכה את הסיליקון....

לגבי הפחד מחובר העליה במשקל- תניקי כמה שאת יכולה ותתני תוספת של מטרנה /סימילאק
    תראי איך זה הולך , יכול להיות שהוא יקבל את זה טוב מאד וללא גזים בכלל....
    לא כל הילדים אותו הדבר הרי....

גם אצלי בהתחלה הדס לא עלתה הרבה במשקל (כי היא ישנה הרבה) והיא אמרה לי להעיר אותה ולהאכיל אותה כל 3 שעות. טעות אוימה... למה הערתי אותה???

• היי אולגה :)
    טוב שחזרת לתפקד
    אני חושבת שאולי באמת כדאי לך לנסות לשלב איזו פורמולה, זה יכול לשפר גם אצלו את המשקל וגם את התחושה שלך שמאוד משפיעה גם עליו.
    אני לא חושבת שאת צריכה לפחד מלהשתמש בפורמולה.
    לא השתמשתי דווקא במטרנה אלא באופטימיל אבל ממש לא סבלתי מגזים, אפילו אפשר להגיד שזה עזר לנו להיפטר מהם וסידר לו את היציאות לגמרי.
    לגביי המקלחת,אני עושה לו כל יום, ולפעמים באמת יש צרחות אבל בשלב כלשהוא הוא יתרגל... זה בדיוק כמו שהוא בוכה אחרי שאת משכיבה אותו, זה שובר את הלב עד שהוא מתרגל...
    אם קורה שיום אחד לא יוצא אז זה לא ביג דיל אבל מאוד חשוב לי לעשות אמבטיה רגועה.
    גזים את יכולה לזהות לפי ההבעות פנים שלו, עם הזמן את תכירי יותר ותבדילי יותר טוב
    בדרך כלל גזים גורמים לעיוותים בפנים (ולפעמים גם מלווים בריחות לא נעימים).

מקווה שעזרתי :)
    quote]פורסם במקור על-ידי olgaaa24

חזרתי לתפקד בערך,
    ככה כמה שאלות
    [/quote]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה