עצוב מאוד, אבל הכל לטובה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חוזרת אליכן לפורום להמשיך לנסיון הבא...
    עצוב לי כ"כ, אבל אני כל היום מחייכת כמו ילדה מפגרת ואומרת לעצמי שהכל לטובה,האמת שאני מפחדת שבעלי יישבר, זה כאב לו מאוד...
    היום בא"ס היא ראתה את העובר המתוקי, קטן מאוד, אבל לא נושם, הוא לא הצליח להתפתח... אז יום ראשון נלך להתייעצות אחרונה עם רופא, איך עושים ת'דבר הנוראי הזה...
    פעם הבאה בעזרת ה', אני תופסת מרחק ממעשנים, שותה מלא מים ולא מתאמצת!!!!!!!!!!
    בנות שנקלטו ואלה שבעז"ה ייקלטו, זה לא מובן מאליו, תשתו מלא מים ותקפידו לא להתאמץ, האחות\טכנאית אמרה לי שברור שזה משפיע...

בנוווותתתת יקרות שליייי!!!!!! התמיכה שלכן מצילה!!!!!
    אני לא מכירה אתכן אבל אוהבת אתכן, חולללההההה עליכן!!!!! ואיו כמוכן!!! אחת אחת!!!
20 תגובות
עמוד 1
  • מילון
    תתיעצי עם מכון פועה בירושלים
    בהצלחחה ממי
  • אוי מאמי שליייי
    אני שולחת לך מילון
  • ממי תהיי חזקה הכל לטובה
    חודש חדש ב״ה תקלטי במהרה

חני
  • היי חמודה,

כואב לי עלייך, את לא מבינה כמה... אני אפילו לא יכולה לדמיין לעצמי איך זה להמשיך לחיות אחרי גבר כזה.....תחזיקי מעמד, זה ילך בפעם הבאה, כבר פכה פעמים נוכחתי לדעת שכל עכבה היא לטובה, אולי ככה זה צריך להיות, ואין מה לסבול מזה אלא רק להיות סבלניים ולדעת שזה יבוא, כך או אחרת...

זה לא פשוט, אבל זה מה שיש לי להגיד לך. אני רק בתחילת דרכי, אבל מבינה לגמרי את תחושותייך.

בהצלחה לך, יקירה
  • ליבי איתך..תהיי חזקה!!

• הלב שלי יוצא אלייך הודיה המתוקה שלי... אני כולי עם צמרמורות, אני שמחה שאת חזקה, וכל הכבוד לך על זה, ואת תראי שבסופו של דבר הקב״ה יברך אותך בברכה ענקית ואת תזכי במתנה הנפלאה הזו!!!
    שולחת לך מלא חיבוקים ונשיקות,
    גליה

• הודיה אני שולחת חיבוק ענק...
    וממש גאה בך שאת כל כך חזקה. באמת.
    אל תלקי את עצמך שהסתובבת ליד מעשנים- זה אומנם לא תורם, אבל זה לא מה שיגרום לעובר לא להתפתח.
    אוף.. ממש רוצה שיהיה לך טוב. ואני בטוחה שבגישה שלך זה יגיע בקרוב מאד!
    בהצלחה מותק...
  • הודיה מאמי, אני מצטערת שזה ככה.....
    עם גישה חיובית כמו שלך ועם חוזק כזה אין לי ספק שיהיו בשורות טובות בקרוב......
    שבת שלום חמודה, תקיפי את עצמך בהרבה משפחה וחברים שאוהבים אותך...
    גם אנחנו אוהבות אותך בחזרה !!!!!!!!
  • הודיה היקרה
    כל הכבוד על הגישה!! למרות שזה עצוב וקשה ומאכזב המקרה הזה הוא באמת לטובה!!! שזה קרה בשלב צעיר יחסית ולא מאוחר יותר, שהצלחת להיכנס להריון ועכשיו את יודעת שהכל תקין איתך ועם בעלך וזה פשוט יקח עוד קצת זמן, שההפלה תהיה "קלה" יותר (עד כמה שאפשר לומר קלה על הפלה)- לחברה שלי גילו שהמוח של העובר לא מתפתח בשבוע 17 אחרי שכל הבדיקות לפני היו תקינות ואז זה כבר סיפור מורכב הרבה יותר
    בקיצור ממי תשמרי על האופטימיות , אמן ובקרוב מאוד תזכי לתינוקי בריא וחמוד

רעות
  • נשמה.. כל כך קיוויתי בשבילך שזה לא יקרה אבל את חזקה ומדהימה!

וכל הכבוד לך, ותודה על ההערות החשובות שאמרת לנו.

מאחלת לך ולנו עוד החודש (ראש חודש כיסליו עכשיו חודש של ישועות) להקלט להריון בריא ותקין 9 חודשים עגולים ומהממים וללדת עובר בריא ושלם בידיים מלאות!
  • מאמי תהיי חזקה
    גם אני עברתי את זה בצורה אחרת
    מאחלת לשתינו בפעם הבאה שהכל ילך חלקקק !!
  • תודה לכן יפות שלי על כל החיזוקים!!!! אתן שעברתן את זה גם, לפניי, כל הכבוד לכן שהמשכתן הלאה, אני עכשיו מבינה את זה לא מהצד...
    שיהיה לנו שבוע טוב, חודש טוב, מצב רוח טוב.. ובטן שמנה ועגלגלה בעז"ה בחודשים הקרובים לכולנו...!!!!!
  • הודיה בוקר טוב
    אני מצטערת לשמוע
  • תודה הלן, זה באמת משמח אותי ומשאיר אותי חזקה שאומרים לי שהגוף יותר פורה אחרי זה...
    אבל יש לי שאלה אולי משהי תדע לענות לי.. גרידה יכולה לסבך את העניינים??? כי מזה אני קצת מפחדת....

הודיה
  • קשה לי להגיד לך לא מבינה בזה
    אבל יש לי חברה שעברה 2 גרידות ואחריהם נקלטה בלי בעיה להריון

• הודיה יקירה

מחזקת אותך מרחוק

ומאחלת לך הריון ארוך ומשעמם של 9 חודשים מלאים

• הי הודיונת,
    הצטערתי לקרוא את ההודעה שלך, סליחה שרק עכשיו אני מגיבה, לא הייתי בימים האחרונים בפורום, מקווה שאת סולחת...
    אבל אז ראיתי את החיוניות שלך, ואת האופטימיות, ואין לי ספק שאת תצליחי להתגבר על הקושי ושבעזרת השם תצליחו בקרוב... אז תצברי כוחות לקראת המשך הנסיונות!
    נשיקות,
    יפעת.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה