היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תגידו בנות, לפי חודשיים עברתי הפלה טבעית, ומאז חודשיים שאני מנסה להקלט להריון ולא הולך לי... יש קשר? בהריון הראשון נקלטתי בפעם הראשונה שניסיתי
7 תגובות
עמוד 1
אני עברתי 3 הפלות טבעיות... לא חיכיתי אחרי שום הפלה 3 חודשים..לאחר ההפלה האחרונה נקלטתי 4 חודשים... תשחררי מתוקה וזה יבוא.. בהצלחה.... "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
התכוונת לרשום שאחרי ההפלה האחרונה 4 חודשים אחרי זה נקלטת? ומאז ההפלה ניסית כל חודש ולא נקלט? סליחה על הבורות
אני עברתי הריון כימי (שאולי זה בכלל לא כמו הפלה, כי זה קורה יותר מוקדם, אבל זה סוג של...) ורק אחרי שלושה חודשים נקלטתי להריון הנוכחי.
אם לא מפריע לך ואפשר לשאול באיזה שבוע הייתה ההפלה? כי בדרך כלל הפלה אחת בלבד לא אומר כלום ורק אחרי שלוש הפלות מתחילים ברורים, אחוז גדול מההריונות מסתיימים בהפלות, זה "טבעי" (לצערי).
עכשיו, קל להגיד ולא קל ליישם (מנסיון), תנסי להרגע, זה יבוא בקרוב!
רותי
וואו קשה לי לומר לך באיזה שבוע כי המחזור שלי לא סדיר כל כך והאמת עד שגיליתי שאני בהריון ואז התחיל לי דימום רציני, אבל בטח זה היה משהו כמו שבוע 6-7 משהו כזה. עליתי לבית חולים כי אני ממש לא בקיאה בנושא ועשו לי אולטרסאונד ואמרו לי שהרחם והכל נקי, ועשיתי בדיקת בטא לראות שהוא התאפס יצא לי קטן מ 2
בדרך כלל בשבוע כזה צריך לחכות חודש עד למחזור הבא אני עברתי הפלה בשבוע 8 והרופא אמר לי לחכות למחזור הבא ואז להתחיל לנסות שוב וזה לאחר שהוא בדק שהרחם נקי והבטא התאפסה